Bildirim
bilgisayarım f1 e basmadan çalışmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
del Tuşuna basıp Bios ekranı geldıkten sonra F10 a basıp Yes"i okeyleyıip cıkarsanız Sorununuz Hallolacaktır. -
başlık kurallar dahilinde olsun aksi takdirde konunuz gösterimden kaldırılacaktır... -
please re-settıng CPU freguency in the cmos setum böle bişi yazıyo ama dediğini yapıp dönecem çok sasol... -
herkesten özür dilerim.... -
quote:
Orjinalden alıntı: devebuken
herkesten özür dilerim....
başlığınızı sorununuz ile uyumlu hale getirmeniz yeterli olacaktır... -
hocam yalnız şunu unutmayın: bu işlem benim anladığım kadarıyla bios'u "sıfırlıyor", bu durumda cdboot gibi seçenekleri de kullanmak isterseniz yeniden yapılandırmanız gerekecek, bunu da unutmayın lütfen. -
tamam arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim ama başlığı nerden değiştircem bilmiyorum.. -
quote:
tamam arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim ama başlığı nerden değiştircem bilmiyorum..
mesajının hemen üzerinde değiştir butonu var ona tıkla başlığı düzelt -
quote:
Orjinalden alıntı: walcottt
quote:
tamam arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim ama başlığı nerden değiştircem bilmiyorum..
mesajının hemen üzerinde değiştir butonu var ona tıkla başlığı düzelt
ustam çok saol eksik olma
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı
- youtube kullanılamayan video gizlendi
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- the system has posted in safe mode
- iso dosyası nedir
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- internetim çok yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X