Bildirim
bilgisayarım f1 e basmadan çalışmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
del Tuşuna basıp Bios ekranı geldıkten sonra F10 a basıp Yes"i okeyleyıip cıkarsanız Sorununuz Hallolacaktır. -
başlık kurallar dahilinde olsun aksi takdirde konunuz gösterimden kaldırılacaktır... -
please re-settıng CPU freguency in the cmos setum böle bişi yazıyo ama dediğini yapıp dönecem çok sasol... -
herkesten özür dilerim.... -
quote:
Orjinalden alıntı: devebuken
herkesten özür dilerim....
başlığınızı sorununuz ile uyumlu hale getirmeniz yeterli olacaktır... -
hocam yalnız şunu unutmayın: bu işlem benim anladığım kadarıyla bios'u "sıfırlıyor", bu durumda cdboot gibi seçenekleri de kullanmak isterseniz yeniden yapılandırmanız gerekecek, bunu da unutmayın lütfen. -
tamam arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim ama başlığı nerden değiştircem bilmiyorum.. -
quote:
tamam arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim ama başlığı nerden değiştircem bilmiyorum..
mesajının hemen üzerinde değiştir butonu var ona tıkla başlığı düzelt -
quote:
Orjinalden alıntı: walcottt
quote:
tamam arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim ama başlığı nerden değiştircem bilmiyorum..
mesajının hemen üzerinde değiştir butonu var ona tıkla başlığı düzelt
ustam çok saol eksik olma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X