Şimdi Ara

Bilgisayarım gereksiz yere droplanıyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir problemim var : Ben daha dün bilgisayarıma format attım,sebebi ise birkaç tane dll dosyasının bulunmamasından kaynaklı olarak bir takım oyunu açmamasıydı.Bilgisayarıma fotmat attıkdan sonrasında bilgisayarım daha kötü bir hal aldı.Şunu belirmek istiyorum ki bilgisayarımın özellikleri de gayet yeterli bir seviyede (Asus Strix GTX 950 - İntel İ3 2130 - 1TB Seageta 7200Rpm - 8Gb 1333 mhZ DDR3 - 600w 2011 model PSU) .
    Bilgisayarım durduk yere droplanıyor ve üstüne üstlük bu sorunum yetmiyormuş gibi ekran kartım durduk yere fan çalıştırıyor,yüksek devirlere çıkartıyor ve buna rağmen ısınıyor
    Tanıdığım bir abim ile bu konuyu konuştuktan sonra bana tüm ekran kartı sürücülerini temizleyip tekrardan temiz bir kurulumu yapmamı önerdi,tüm dediklerini yaptım ama çare olmadı,sizlerden çözüm önerilerinizi bekliyorum,şimdiden teşekküler

Bu arada "bölüm" kısmına "ekran kartı" etiketini girdim,eğer yanlış olduysa sayın Gün Bey'den bolca özür diliyorum)

• Dostum hangi oyunlarda drop yaşadığını söyler misin. Ve oyun açıkken ısı değerlerini bizimle paylaşır mısın.
  • Sadece oyunlarda değil masaüstündeyken de bu sorunu sıkça yaşıyorum,şimdi yeniden format attım,Windows 10'daki %100 disk kullanımı sorununa atıyorum olayı,onu çözmeye çalışıyorum.
    Bu arada sıcaklık değerlerim :
    Ekran kartı 30-35 derece
    İşlemci 30-40 derece
    Kasa içi 40 dereceyi görüyor anladığım kadarıyla çünkü içerisi biraz sıcak.
  • Temiz kurulum yaptığın halde windows 10 da yüzde 100 kullanım problemi varsa temiz kurulumdan sonra yüklediğin driver program vs bir yerde hata yapıyor olmalısın
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Driverleri baştan sona taradım,hepsini bir gözden geçirdim ve onlarda herhangi bir sorun bulamadım,ondan sonra %100 disk sorunun çözümünü aradım ve en sonunda Windows Search'ı kapatmaya karar verdim,bu işlem işime yaradı.Benim sorunumla ilgilendiğin için sana çok teşekkür ederim .İyi geceler
  • Yani sorunun haloldu mu dostum ?
  • Öncelikle çok geç cevap verdiğim için üzgünüm,uzun zamandır DH Forum'a göz atmayınca göremedim,evet sorun halloldu,çareyi eski GPU driverine dönmekten buldum.Şuanda Nvidia'nın GTX950 için yayınladığı 378.66 sürümünü kullanıyorum,sorunsuz bir şekilde çalışıyor gerçekten,sanırım sorunum sürücüden kaynaklıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezici-12

Öncelikle çok geç cevap verdiğim için üzgünüm,uzun zamandır DH Forum'a göz atmayınca göremedim,evet sorun halloldu,çareyi eski GPU driverine dönmekten buldum.Şuanda Nvidia'nın GTX950 için yayınladığı 378.66 sürümünü kullanıyorum,sorunsuz bir şekilde çalışıyor gerçekten,sanırım sorunum sürücüden kaynaklıydı

Ah ben de bana verdiğin cevabı görmemişim...Neyse sorunun geçmesine sevindim. İlginç ama, nvidia güncel sürücüleri daima daha stabil olur diye bilirdim. Şahsen ben de yeni sürücülerde bir sorun yaşamamıştım. Hatta cs go'da fps artışı sağladım en son driver'da...İyi akşamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.