Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM Isısı Normalmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Ben Masaüstü Bilgisayar Aldım 10Gün Önce Ve Korkuyorum Isınırmı Diye CoreTemp Programını İndirdim Bi Fotoraf Çekdim
    Fotoraf aşağıda sizce bu ısı normamli çokmu bide bilgisayarımı ben metin2 de pazara bırakıyorum bişi olurmu

• yaaaaaaaaaa yardımmm edinnnnnnnnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagora11

yaaaaaaaaaa yardımmm edinnnnnnnnnnnnn

Mobilden göremiyorum ısıları yazarmısınız

edit: gördüm ısıları zaten overclock yapmadıktan sonra pc ısınmaz zaten yeni pc tozlanmamıştır bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narrator12 -- 21 Nisan 2013; 15:51:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba Ben Masaüstü Bilgisayar Aldım 10Gün Önce Ve Korkuyorum Isınırmı Diye CoreTemp Programını İndirdim Bi Fotoraf Çekdim
    Fotoraf aşağıda sizce bu ısı normamli çokmu bide bilgisayarımı ben metin2 de pazara bırakıyorum bişi olurmu

ısılar normal 36 derece 70 dereceye kadar normal

• ısı normal zaten işlemci belli bir sıcaklığa gelince kapatıyor güvenlik nedeniyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

quote:

Merhaba Ben Masaüstü Bilgisayar Aldım 10Gün Önce Ve Korkuyorum Isınırmı Diye CoreTemp Programını İndirdim Bi Fotoraf Çekdim

kardeş ben metin2 pazara bırakıyom masaüstü bilgisayar yeni aldım bişe olurmu buda araç cubuğu cpu ölcer

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

quote:

kardeş ben metin2 pazara bırakıyom masaüstü bilgisayar yeni aldım bişe olurmu buda araç cubuğu cpu ölcer

bir sey olmaz ama bılesenlerın 7/24 stabılıte dayanaıklı deılse fazla gece pazara koyma bence bır sey olmaz 1 gunde ama arada dınlendır pc yı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boşta cpu sıcaklığı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilesen derken? bide buna bak bi kardeşim 1oyun açık speed fan dan ölçdüm bak bi
    http://n1304.hizliresim.com/18/r/mc3fb.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagora11 -- 23 Nisan 2013; 2:33:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.