Arkadaş bilgisayarım çok kasıyo örneğin müzik açıkken bunu daha rahat anlıyabiliyorum msn'yi açmak için tıkladıgımda ses birden degisiyo mouse yavasliyo dııııdıııdırr gibi uzuyo böyle müzik bildiniz kasıyo işte uyuz oluyorum format atıyorum kuruyorum her zaman ki programlarımı felan ekstra birşey yok mozilla msn winamp exa radyo ccleaner moonstar fifa11 bs player bu kadar yani hep bunları kurarım haricinde bişi kurmam son 1 aydır aynı şekilde kasıyo formattan sonra düzeliyo hiç bi sorun yok 1 hafta sonra aynı sekilde oluyo tekrar format atiorum düzeliyo 1 hafta sonra gene aynı çıldırmak üzereyim bi yardımcı olun sorun ne sizce ? Soru
Bilgisayar özellikleri İntel pentium dual e2200 2.20 ghz 1gb ram nvidia ge force 7300 gs 512 mb
Teknik bi sorun olsa format attınmı gitmez senin sorunun virus olabilir hard diski hepsini formatla veya dıski virus programıyla tarattır kaspersy veya bitdefenderi dene derim
format attığında düzelmiyorsa, işlemci üzerindeki soğutucu işlemciye tam temas etmiyor olabilir yada teması sağlayan jel kurumuş ve ısı iletimi yapmıyor demektir, işlemci fanını çıkartıp bilgisayarcılardan temin edeceğin bu jel ile işlemci yüzeyini kaplayacak şekilde sür kullan eğer ondan da değilse işlemcin bitmiş olabilir
Evet kardeşim doğru söylüyor olabilirsin benimde aklıma gelmedi değil neden 1 hafta süre zarfında hiç bir sorun olmuyorda sonradan oluyor virüs olabilir bi kaç antivirüs ile taratmıştım önceden ama pek bi sonuç alamadım hdd'yi komple formatlıyamam o kadar arşivim var düzgün bi antivirüs bulmam gerekiyo sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme