herzaman oldugu gibi nette geziniyodum bi yandan da müzik dinliyordum. yani aşırı bi yüklenme durumu yoktu. once silik cd de film izler gibi 3-5 saniyelik bi takılma oldu, düzeldi. bi kaç dk sonra tekrarlandı bu durum. bende herseyi kapatım rest atmak istedim. bilgisayar açılır gibi gorunurken birden tum enerjisini kesip kapattı kendini. tekrar açmak isteyinde surekli devam etti bu durumda. bi yarım saat sonra açmayı tekrar denedim. açıldı, fakat agırlaşmıştı makina. bende format atmayı düşünüyodumrum. bu durum bahane oldu. samsung recovery solution 4 le daha oncede yaptıgım gibi bilgisayarımı ilk gunki konumuna yuklemek istedim. bu işlem sırasında makina yeniden başlatma istedigi sırada tekrar kapandı. açtım tekrar yaptım. açıldı fakat ilk günki durumuna gitmediğini gördüm. eski bi profilim de açılmıştı. o zamanlar birde açılış şifrem vardı.(varmış) şimdi de hatırlayamıyorum. bilgisayarımı ilk aldıgım günki durumuna neden getiremediğimi anlamadıgım gibi şimdi nasıl oturumumu açıcağımıda bilemiyorum ? yardımcı olursanız sevinirim...
aynı problem bende de oldu açmakta çok ısrarcı davrandım önce Power Suply yandı sonrada anakartı yakmıştım
0 lama usb bellek takarak yapılabilir olmassa legalse sisteminiz microsoft u arayın yardımcı olurlar