Şimdi Ara

Bilgisayarım Kendiliğinden Açılıyor, Lütfen Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar sabahın köründe durup dururken kendiğinden açıldı. akşama doğru bilgisayarı açtığımda bilgisayar açılıp 3-5 saniye sonra kendiliğinden kapandı, tekrar açıldı, tekrar kapandı..

Bir sürü sorun olabileceğini biliyorum fanı temizledim güç kaynağını dahi temizledim yine aynı yine aynı acaba ram'in yerini değiştirsem düzelir mi ? lütfen çok acil yardım edin.
    şimdiden teşekkür ederim.

• Bir çok neden olabilir.
    Açma tuşu takılı kalıyordur, yine açma tuşu jack'ına herhangi bir kablo vs temas edip kasadan elektrik alıyor olabilir, PSU da kaçak olabilir, bios ayarından Power Management Setup -> Modem RingOn/wakeOnLan kontrol edebilrisin. Disabled olması lazım. gibi gibi aklıma gelenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un4saken -- 8 Nisan 2010; 17:41:33 >
  • Kasanızın power tuşu takılı kalmış olabilir veya temas ediyor olabilir güç tuşunun bulunduğu kabloyu anakart üzerindeki irtibatını kesip bekleyin derim bir süre bakalım tekrardan açılacak mı?
  • birkaç yöntem söylerseniz eve gidip şimdi onları deneyeceğim sabahtan beri temizlemediğim yeri kalmadı ve fanlarla ilgili veya prizle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

güç tuşunun bulunduğu kabloyu anakart üzerindeki irtibatını kesip bekleyin derim.

Eğer açılmazsa sorun kablo bağlantılarının ya da power tuşunun devre yapmasındandır.
  • virüsle ilgili bi problemde bu olabilir mi çünkü format atmama dahi izin vermiyor,(bilgisayar bundan önce ses kablosunu taktığım zaman kilitleniyordu) bilgisayar ama birkaç gün önce de olmuştu aradan 1-2 gün geçince düzeliyor ertesi gün yine aynı bozuluyor anlamadım gitti, ve yaklaşık 7-8 saat kapalı kaldıktan sonra kendiliğinden açılması şaşırttı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrsaruhan

virüsle ilgili bi problemde bu olabilir mi çünkü format atmama dahi izin vermiyor,(bilgisayar bundan önce ses kablosunu taktığım zaman kilitleniyordu) bilgisayar ama birkaç gün önce de olmuştu aradan 1-2 gün geçince düzeliyor ertesi gün yine aynı bozuluyor anlamadım gitti, ve yaklaşık 7-8 saat kapalı kaldıktan sonra kendiliğinden açılması şaşırttı beni

Zararlı bir yazılımın yapacağı bir durum değil bu üstteki mesajımda söylediğim yönetimi bir uygulayın derim power tuşunda problem olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.