Şimdi Ara

Bilgisayarım saat başı yok yere müzik çalıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta belirttiğim gibi bu sabahtan beri bilgisayarım açık olduğu süre ile saat başı ilk önce 4 saniyelik aksiyon müziği ve ardından da 20 saniyelik oyun havasına benzer müzik çaldırıyor çok acayip ama oyun oynarken,internette dolaşırken hatta bir kaç kere hiç bir işlem yapmazken masa üstünde monitör kapalı yine aynı müzik çalmaya başlıyor.Bu ilginç olay bu sabah meydana geldi ve ilk karşılaştığımda çalmaya başladığın anda bilgisayarımı kapatıyordum bilgisayar windows kapatılıyor yazarken bile çalmaya devam ediyordu.Acaba virüslerden mi oluyor yoksa başka bir sorun mu şuanda formatta atamıyorum.Kendisi külüstürdür bu arada yardımlarınızı bekliyorum 1 hafta daha format atamayacağım

• Merhaba,

Bu işlem gerçekleştiği zaman mutlaka arka planda buna neden olabilecek bir programcık vardır. "CTRL+ALT+DELETE" kombinasyonu ile görev yöneticisine girip bunun kaynağını bulman gerekiyor. Sen ilk olarak bunun kaynağını oradan bul.
  • Şakacı bir arkadaşınızın sizden habersiz kurmuş olabileceği bir script olabilir... Formata gerek yok. COMODO Firewall kurun. Müzik çalmadan önce COMODO size "Bu program çalışmak istiyor" vs... gibi uyarı verecektir. O sırada kaynağı görüntülersiniz ve COMODO'ya bu uygulamayı sil + durdur vs... görev verirsiniz.

Saat başı müzik... Ardında oyun havasına geçiyor... Sanki virüsler cihazdaki 5. yıllarını kutluyorlarmış gibi...

Bir arkadaşım yüzünden mouse ile nereye tıklasam bir silah ile ateş edip ekranda ne varsa delik deşik ediyordum. Sinirimden çatlamıştım.
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için son zamanlarda bilgisayarıma benden başka kimse oturmadı şuanda da bilgisayarımı yeni açtım dediklerinizi uygulayacağım işlem gerçekleştiği zaman sizi de haberdar edeceğim bu konu üzerinden teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.