Şimdi Ara

bilgisayarım sürekli reset atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum.Bilgisayarım sürekli kendi kendine reset atıyor.Windows ekranı geliyor masaüstü de açılıyor ardından en fazla 1 dakika sonra kendi kendine reset atıyor.Fanlardan dolayı olduğunu sanmıştım fakat güvenli modda saatlerce çalışıyor bi sorun olmuyor.
    Dediğim gibi masaüstü gelir gelmez reset atıyor.Bir de bu sorun 1 hafta öncesinde şöyle başladı:
    İndirdiğim bi programdan sonra ertesi sabah bilgisayarım normal sorunsuz şekilde çalışıyordu fakat kasadan çok ince bir şekilde dit dit diye sesler geliyordu aynı 4-5 tuşa aynı anda basınca gelen ses gibi.Bu sorunu virüs olabileceği tehlikesiyle güvenli modda taratıp 1 virüsü karantinaya almamla birlikte çözdüm galiba ya da ben öyle sanıyorum ses kesildi çünkü.Sonraki gün de bu sorun başladı sürekli reset atıyor hep güvenli moddan girmek zorunda kalıyorum.Tanıdığım bir arkadaşımda bunun yeni çıkan hiçbir virüs programının temizleyemeyeceği bir virüs olduğunu söyledi şakayla karışık ama bilmiyorum.

Çok zor durumdayım ve hiçbir şekilde format atma imkanım yok ne yapabilirim lütfen yardım edin?

• sistem geri yükleme yapabilirsin
  • sitem geri yüklemede belirli yerlere geri yüklüyor sadece...istediğim güne nasıl geri yükleyebilirim?
  • muhtemel bir visür sendromu güvenli modda ac sistem geri yüklemeyi dene indirip kurduğun programdan önce bi tarih belirle kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbelen

sitem geri yüklemede belirli yerlere geri yüklüyor sadece...istediğim güne nasıl geri yükleyebilirim?

istediğin günde geri yükleme noktası varsa yapabilirsin

ReDLaW'ın dediği gibi kendine bi tarih belirle o tarihe en yakın geri yükleme noktasını seç
  • Arkadaşın iyi sallamış. Dıt sesi kaç kere geliyor? RAM'le ilgili bir problem olabilir mi?
  • ne programı indirdin . ?

format atma imkanın neden yokki. atsan anlardık donanımsal mı yazılımsalmı böyle anlamamız zor.

denemekte fayda var .

Buraya tıklayarak bunu indir

yapımı basit bilgisayarı f8 e basarak güvenli mod da açıp programı aç ve gerisini o yapar preparing log report yazınca işlem bitmiştir demektir bekle sonra bir metin belgesi çıkıcak onu kapat.
    Bilgisayarım / C ye gir orda Qoobox , RECYCLE.BIN , combofix.txt dosyalarını silin silinmesse yeterli izniniz yok derse orda güvenlik yazısına tıklayarak izin verin ve silin.
    bilgisayarı normal bir şekilde yeniden başlatın .bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ağustos 2011; 16:35:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.