Şimdi Ara

Bilgisayarıma Windows kurulmuyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. benim bilgisayar açılmadı. windows çökmüş. ben de format attım. sonra windows xp kurulumuna başladım. fakat burda problemlerle karşı karşıya geldim. windowsu kurarken başta mavi ekran geliyor ya. hani kurulumu yapacağımız bölümü seçiyoruz ve arkasından windows dosyaları kopyalıyor diyor. işte bu kopyalama olayında %68e kadar geliyorum sonra bilmemne.dll dosyası kopyalanamadı diyor ve ardından gelen tüm dosyaları kopyalayamıyor. cd'de problem olabileceğini düşünüp başka bi cd denedim. bunda da gene aynı sorun çıktı. ama bu sefer %70de kalıyor. bu sefer de kurulumu D bölümüne yapayım dedim. buraya yaparken sorun çıkmadı. dosyaları kopyaladı ve bilgisayarı restart yaptı. artık bilgisayarın adını belirlediğimiz bölüm ve windows xp cd şifresini girdiğimiz bölüm geldi. şifreyi girdikten sonra kuruluma devam ederken kurulumun bitmesine 18dk kala bu sefer karşımda kocaman bir mavi ekran ve Kernel_Stack_Inpage_error die bişi çıktı. ne yaptıysam bilgisayara windowsu kuramadım. yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.

• cd de problem oldugunda takılır v böyle hatalar alırsın.ya cdromda bir sorun var yada cd nin takıldığı %68 de bir cizik var ve bu yüzden datayı okuyamıyor.
  • eğer iki cd varsa elinde.hata veren yerderde cd değiştir,diğer cd yi tak büyük ihtimal o devam eder.
  • yani siz cd den kaynaklanma olasılığını yüksek görüyorsunuz. peki cd'dense eğer niye D'ye kurmaya çalıştığımda kopyalama işini sorunsuz yaptı da C'ye kopyalamak istediğimde yapmadı. Tabi D'ye kurunca bahsettiğim gibi başka bi sorun oluştu. bendeki harddisk sata. abit anakart var. via. harddiskte veya anakartta problem olma olasılığı var mıdır??
  • muhtemelen hdd de de problem olabilir ama sen başka bir cd ile de dene. veya sendeki cdler ile başka bir hdd e xp kurmayı dene bakalım.
  • windows kurulmuyormu. o halde sende linux kur
  • Arkadaşım o sorun hdd de eğer bad sector oluşmuşsa bu uyarıları alırsın .Hdd fazla iyi birşey değilse değiştir gitsin zaten artık ondan hayır gelmez.çok fazla formatlamak bad sector oluşturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih131 -- 8 Şubat 2006 21:36:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki size bişi daha sorayım. şuan bendeki harddisk 3e bölünmüş. C formatlı ve dediğim gibi windowsu kuramıyorum. D ve E bölümlerinde dosyalarım ve müziklerim falan var işte. şimdi ben yeni bi harddisk alsam. buna windowsu kursam. şu an elimde olan harddiski de kullanabilir miym. yani en azından D ve E bölümlerini görebilirmiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozyurti

peki size bişi daha sorayım. şuan bendeki harddisk 3e bölünmüş. C formatlı ve dediğim gibi windowsu kuramıyorum. D ve E bölümlerinde dosyalarım ve müziklerim falan var işte. şimdi ben yeni bi harddisk alsam. buna windowsu kursam. şu an elimde olan harddiski de kullanabilir miym. yani en azından D ve E bölümlerini görebilirmiyim.

kullanırsın tabi.....

bendede bunun gibib bir sorun olmuştu bilgisayarı yeni almıştım windows'u kuramıyordum benim ram arızalı cıktı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.