Şimdi Ara

bilgisayarımda birimi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    az önce garip bi şekilde winampta kendi kendine şarkı açıldı?
    limwire açıktı,dl wardı.Güvenlik olarak ksprsky anti-vir var6,0 sürümü?
    sizce ne olabilir?

• Bu sorun sürekli devam ediyor mu yoksa sadece birkere mi oldu?? Biraz gözlemleyin , bazen olur böyle şeyler.. Kaspersky de varken virüs olma ihtimali az
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Bu sorun sürekli devam ediyor mu yoksa sadece birkere mi oldu?? Biraz gözlemleyin , bazen olur böyle şeyler.. Kaspersky de varken virüs olma ihtimali az

walla ilk kez oluyor.
    Sanki biri pc ye girmişte, desktopta gezinip dosyalara bakarken yanlşılıkla o mp3 e çift tıklamış gibi oldu:)
    Kasperskyi 2 senedir aynı işletim sistemi ile format atmadan kullanıyorum.Son günlerde şöyle bir hata çıkmaya başladı.kaspersky i pause protection yapmadan wmp yi açmıyor pc.Uyarı falanda gelmiyor.Direk açmıyor.Bu winamp olayından sonra aynı şey onun içinde oldu.
    Bi format atayım desem 250gb dolu.200 e yakını double layer dvd bekleyen oyun yada hd filmlerle dolu.
    Bu kadar dolu hdd uçarsa zaten yandım.
    Çalıştırdan netstat ı açmaya çalışıyorum.Oda 3 sn açık kalıp kapanıyor.
    Bilemedim walla ne yapacağımı
    JANT! hocam birde şunu sorayım.KAspersky 6 yı kaldırıp sence 7 yi kurayımmı?Birde antivir mi internet sec. mi yoksa herikisinidemi kullanmalıyız.Torrent kullanıyorum.Port mort oynadık açtık bişeyler bilinçsizce, ezbere(3 senedir).İçim rahat etmiyor bi türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rune20:45 -- 25 Mart 2008; 0:45:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rune20:45

quote:

Bu sorun sürekli devam ediyor mu yoksa sadece birkere mi oldu?? Biraz gözlemleyin , bazen olur böyle şeyler.. Kaspersky de varken virüs olma ihtimali az

walla ilk kez oluyor.
    Sanki biri pc ye girmişte, desktopta gezinip dosyalara bakarken yanlşılıkla o mp3 e çift tıklamış gibi oldu:)
    Kasperskyi 2 senedir aynı işletim sistemi ile format atmadan kullanıyorum.Son günlerde şöyle bir hata çıkmaya başladı.kaspersky i pause protection yapmadan wmp yi açmıyor pc.Uyarı falanda gelmiyor.Direk açmıyor.Bu winamp olayından sonra aynı şey onun içinde oldu.
    Bi format atayım desem 250gb dolu.200 e yakını double layer dvd bekleyen oyun yada hd filmlerle dolu.
    Bu kadar dolu hdd uçarsa zaten yandım.
    Çalıştırdan netstat ı açmaya çalışıyorum.Oda 3 sn açık kalıp kapanıyor.
    Bilemedim walla ne yapacağımı
    JANT! hocam birde şunu sorayım.KAspersky 6 yı kaldırıp sence 7 yi kurayımmı?Birde antivir mi internet sec. mi yoksa herikisinidemi kullanmalıyız.Torrent kullanıyorum.Port mort oynadık açtık bişeyler bilinçsizce, ezbere(3 senedir).İçim rahat etmiyor bi türlü.

Öncelikle bu kadar önemli dosyalarınız varsa başka bir yedeek hdd kopyalamanızı şiddetle öneriyorum.. Bunun haricinde winamp değil de wmp tercih edin. Winamp beraberinde spyware , ad.aware gibi tehdtler barındırabiliyor.

• editimde ksaprsky ile ilgili birkaç sorum olmuştu onun içinde bir yorum yaparsanız sevinirim.
    Birde bu wmp nin kaspersky i pause etmeden açamama davası neden olur.Önceden olmazdı
  • Hem Antivirüs hemde İnternet Security aynı anda yükleyemezsiniz. Benim size önerim İnternet Security olucaktır. Hatta şuanda Kaspersky 6 ay kullanma izni var. İmzamdaki linkte geniş açıklamayı bulabilirsiniz. Bunun haricinde Kaspersky winampı engelliyor olması normal , tehdit olarak görüyordur. Bunun uyarısını birkere vermiştir , ve elinde tutuyordur.. Bi karıştırıın programı belki bulurusnuz..

Kaspersky İnternet Security 7

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 25 Mart 2008; 1:04:44 >
  • quote:

Hem Antivirüs hemde İnternet Security aynı anda yükleyemezsiniz. Benim size önerim İnternet Security olucaktır. Hatta şuanda Kaspersky 6 ay kullanma izni var. İmzamdaki linkte geniş açıklamayı bulabilirsiniz. Bunun haricinde Kaspersky winampı engelliyor olması normal , tehdit olarak görüyordur. Bunun uyarısını birkere vermiştir , ve elinde tutuyordur.. Bi karıştırıın programı belki bulurusnuz..

teşekkür ederim...
    Yükleyeceğim 7 yi ama zırt pırt çıkan satın al uyarısı sinir edebilir.o yüzden düzgün bi tanesini bulursam çekip kurayım.
    sağolun yardımınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek PC de gözükmüyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rune20:45

quote:

Hem Antivirüs hemde İnternet Security aynı anda yükleyemezsiniz. Benim size önerim İnternet Security olucaktır. Hatta şuanda Kaspersky 6 ay kullanma izni var. İmzamdaki linkte geniş açıklamayı bulabilirsiniz. Bunun haricinde Kaspersky winampı engelliyor olması normal , tehdit olarak görüyordur. Bunun uyarısını birkere vermiştir , ve elinde tutuyordur.. Bi karıştırıın programı belki bulurusnuz..

teşekkür ederim...
    Yükleyeceğim 7 yi ama zırt pırt çıkan satın al uyarısı sinir edebilir.o yüzden düzgün bi tanesini bulursam çekip kurayım.
    sağolun yardımınız için

Tekrar söylüyorum , imzamda bulunan linkte yasal olarak 6 ay kullanım izni var !!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.