Şimdi Ara

Bilgisayarımda Görüntü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açtığımda bir süre sonra ekranda karıncalanma oluyor ve daha sonra ise bilgisayar yeniden başlıyor. Acaba sorun neden olabilir, ekran kartının soğutucusunu değiştirdim. Sorun devam ediyor. Ekran açılış ve daha sonraki hallerini resimleri aşağıdadır.

Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sorun ekran kartından kaynaklanmaktadır. Benimde başıma gelmişti Geforce 8800 GTS kartımda linkteki işlemi uygulamama rağmen düzelme olmadı.
    Aşağıdaki linki bi inceleyin derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametov

Sorun ekran kartından kaynaklanmaktadır. Benimde başıma gelmişti Geforce 8800 GTS kartımda linkteki işlemi uygulamama rağmen düzelme olmadı.
    Aşağıdaki linki bi inceleyin derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm
    peki nasıl düzeltecez, bir fikriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanergoksen

peki nasıl düzeltecez, bir fikriniz var mı?

Alıntıları Göster
    driver sebebiyle olduysa tek çaren fırınlama yapmak kardeşim. kolay gelsin şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SequentiaL

driver sebebiyle olduysa tek çaren fırınlama yapmak kardeşim. kolay gelsin şimdiden.

Alıntıları Göster
    Ekran kartından büyük ihtimal eğer anlıyorsan kasa açmakatan ekran kartını tak çıkar veya driverden ise onda yüklemek için masaüstüne erişmen gerekiyor.güvenli modan deniyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pergıos

Ekran kartından büyük ihtimal eğer anlıyorsan kasa açmakatan ekran kartını tak çıkar veya driverden ise onda yüklemek için masaüstüne erişmen gerekiyor.güvenli modan deniyeceksin

Alıntıları Göster
    ilk başta, yarım saat falan kullandıntan sonra ekran karıncalanıyor, renkler değişiyordu, kapatıp açınca düzeliyordu ama kısa süre sonra aynı oluyordu, kasayı açtım baktım ekran kartının fanı çalışmıyordu fanı değiştirdim, değiştirdikten sonra yine çalışmaya başladı ve 1 saat sonra baktım yine aynı oldu, şimdi ise hiç açılmıyor bilgisayar açılıyor fakat masa üstü karma karışık simgeler oluyor.

• quote:

ilk başta, yarım saat falan kullandıntan sonra ekran karıncalanıyor, renkler değişiyordu, kapatıp açınca düzeliyordu ama kısa süre sonra aynı oluyordu, kasayı açtım baktım ekran kartının fanı çalışmıyordu fanı değiştirdim, değiştirdikten sonra yine çalışmaya başladı ve 1 saat sonra baktım yine aynı oldu, şimdi ise hiç açılmıyor bilgisayar açılıyor fakat masa üstü karma karışık simgeler oluyor.

Alıntıları Göster
    Ekran kartından olmama ihtimali var mı? Ekran kartı alacam ama ya ekran kartından değilse?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ekran kartından olmama ihtimali var mı? Ekran kartı alacam ama ya ekran kartından değilse?

Alıntıları Göster
    ekran kartinin ramleri hakkin rahmetine kavusmus.
  • Herhangi bir overclock yaptin mi? Eski bir kart zaten once firinlama yaparak kurtarmaya calis. Olmuyorsa malesef yapacak birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SequentiaL

Herhangi bir overclock yaptin mi? Eski bir kart zaten once firinlama yaparak kurtarmaya calis. Olmuyorsa malesef yapacak birsey yok
    Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, fırınlama yapmak için şimdi uğraşmayacağım çünkü kart üzerindeki plastik vga vs. girişini çıkarmam lazım onu çıkardıktan sonra geri takmak için lehimlemem gerekiyor bende o işlerden anlamam, bunun yerine yeni bir ekran kartı almaya karar verdim, bunun için bir tavsiyeniz var mı? Herhangi bir ekran kartını alıp takarsam uyum problemi çıkarır mı bilgisayarıma? Ben çok fazla oyun oynamam, neredeyse hiç oynamam, örneğin şu kartı almayı düşünüyorum,http://www.hepsiburada.com/liste/powercolor-ati-hd5570-1gb-128bit-ddr2-directx-11-pci-e-21-x16-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd301203&categoryId=204&navq=fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8_204%257d%26fh_view%3ddetail%26fh_reftheme%3d1e63613e-7f38-4e5a-81b4-b179e2c08c4f%252cdetail%252c%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_8_204%257d%26fh_refview%3dlister%26fh_sort_by%3d-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd301203%26fh_secondid2%3dbd301203_DMY%26categoryid%3d204

• bunlarda bilgisayara ait resimler umarım size bir fikir verirde siz de bana bir fikir verebilirsiniz :)
     Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu

• quote:

bunlarda bilgisayara ait resimler umarım size bir fikir verirde siz de bana bir fikir verebilirsiniz :)
     Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu Bilgisayarımda Görüntü Sorunu
    yok mu arkadaşlar tavsiye verecek birisi?

• quote:

yok mu arkadaşlar tavsiye verecek birisi?

Alıntıları Göster
    O kart pert olmuş artık maalesef. Zaten düşük özellikte bir kart değiştirmek en mantıklısı.
    Uğraştığını değmez. Ayrıca fırınlama yapayım deme, o kapasitörler havai ifşek gibi patlar fırının içinde benden söylemesi.
    Fırında olmasa bile kasanın içinde patlar. Başıma geld daha önce. hd3650 kartıma fırınlama yaptıktan sonra kasaya taktım ve çalıştırmam ile iki el ateş edilmiş gibi çıkan sesleri duyunca şok olmuştum.
    Ayrıca Fırının içine yayacağın kimyasal da ayrı bir olay.
    Tavsiyem yeni kart alman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusu47

O kart pert olmuş artık maalesef. Zaten düşük özellikte bir kart değiştirmek en mantıklısı.
    Uğraştığını değmez. Ayrıca fırınlama yapayım deme, o kapasitörler havai ifşek gibi patlar fırının içinde benden söylemesi.
    Fırında olmasa bile kasanın içinde patlar. Başıma geld daha önce. hd3650 kartıma fırınlama yaptıktan sonra kasaya taktım ve çalıştırmam ile iki el ateş edilmiş gibi çıkan sesleri duyunca şok olmuştum.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim, bende fırınlamayı düşünmüyorum zaten dediğiniz gibi uğraşmaya değmez, yalnız 90-120 tl arası 128 bit - 1gb kart tavsiyeniz var mı? Bu arada kart seçiminde önemli midir bilmiyorum ama güç kaynağı üzerinde resimde de görüldüğü gibi OUTPUT peak 300watt yazıyor.

• quote:

teşekkür ederim, bende fırınlamayı düşünmüyorum zaten dediğiniz gibi uğraşmaya değmez, yalnız 90-120 tl arası 128 bit - 1gb kart tavsiyeniz var mı? Bu arada kart seçiminde önemli midir bilmiyorum ama güç kaynağı üzerinde resimde de görüldüğü gibi OUTPUT peak 300watt yazıyor.

Alıntıları Göster
    fırınlama daha çok nvidia kartlarda işe yarıyor. atiler malesef fırınlama falan yemiyor. boşu boşuna yaşadıgınız action yanınıza kar kalır...kartı değiştirin bencede...

• quote:

Orijinalden alıntı: 2000_ankara

fırınlama daha çok nvidia kartlarda işe yarıyor. atiler malesef fırınlama falan yemiyor. boşu boşuna yaşadıgınız action yanınıza kar kalır...kartı değiştirin bencede...

Alıntıları Göster
    bu benim büroda kullandığım ekran kartı parçalarına uyum gösteriyorsa bunu kullanmanı önerrim şu anda %25 indirimdehttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-engt430di1gd3(lp)-gt430-gddr3-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=49009

• quote:

Orijinalden alıntı: golddareth

bu benim büroda kullandığım ekran kartı parçalarına uyum gösteriyorsa bunu kullanmanı önerrim şu anda %25 indirimdehttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-engt430di1gd3(lp)-gt430-gddr3-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=49009

Alıntıları Göster
    MSI
    GT630 GDDR3 1GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı, vatandan bunu aldım şu an bir sıkıntı yok, yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusu47

Geçmiş olsun dostum. Demek her zaman istenen sonucu vermiyor
  • Downclock yapin belki daha uzun sure gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaket900

Geçmiş olsun dostum. Demek her zaman istenen sonucu vermiyor

Sağol dostum, anlattığım olay 2011'deydi. Şu an kendi çapımda bga reballing yapıyorum zaten.
    İlgi ile başladı sonra para kazanmaya başladım sayılır. Bu iş o kadar ince ki bırakın fırınlamayı, işi usulüne göre yaptığınızda bile %100 garanti olur denemiyor. Her kart için de uğraşmıyorsun zaten.
    Adam sana getiriyor 8500gt şimdi bunun çipini söküp kalıplamaya kalksan zaten maliyeti karttan fazla tutar.
    Böyle düşük özellikli kartlarla kullanıcı uğraşmayıp yenisini alması en doğrusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.