Şimdi Ara

Bilgisayarımda indirdiğim dosyanın klasörü çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi bir problem var. problemim şöyle dosyayı indiriyorum indirme bitiyor ve indirme bittikten sonra şöyle bir yazı geliyor:

''Uyarı 1909. dosyanınadı.lnk Klasörü oluşturulamadı. Hedef klasörün varolduğunu ve ona erişebildiğinizi doğrulayın''

Ve tamama bastığımda ise bu hatayı tekrarlıyor.Ardından tekrar bu hatayı veriyor ve en sonunda eğer bu dosya bir oyunsa ''Oyun Gezgini işlemi yapılandırma sırasında bir hata oluştu'' diyor ve tekrar tamama tıkladığımda
    da ise dosya oyunsa yüklenmiyor ve kısayolu oluşmuyor,eğer bir dosyaysa (örn:skype) dosya yükleniyor ama masaüstünde kısayolu oluşmuyor.

Lütfen problemime bir çözüm bulun.

• Bilgisayarınızdaki önemli belgeleri yedekleyin ve sorunun oluştuğu günden öncesine sistem geri yükleme yapın,yaptıktan sonra temiz bir virüs taraması çekin. Aşamaların ardından normal bir dosya indirdiğinizde bile sorun oluşuyorsa bilgisayarınıza Windows'u temiz kurulum ile yeniden yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A506C2C1 -- 8 Ocak 2013; 21:40:34 >
  • bu dediklerinizi yapacağım çok teşekkür ederim
  • sistem geri yükleme yapmadan önce combofix yap muhtemelen düzelir. olmassa geri yüklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Ocak 2013; 21:46:32 >
  • bjk_murat çok teşekkür ederimde ben format,
    sistem geri yükleme,combofix gibi şeylerden anlamam bunları yapmam doğru olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deidara77

bjk_murat çok teşekkür ederimde ben format,
    sistem geri yükleme,combofix gibi şeylerden anlamam bunları yapmam doğru olurmu?

Combofix bir programdır hocam

http://www.gezginler.net/indir/combofix.html

İndir çalıştırolmazsa arkadaşların dediği gibi sistem geri yükleme yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

quote:

onu biliyorum ama amatörler için uygun değil diyorlar ben amatör sayılmam ama format gibi şeylerden anlamıyorum indirdim ama forumlarda güvenli modda çalıştır öyle combofix e gir diyorlar ben güvenli moda nası girileceğini biliyorum ama nasıl çıkılacağını bilmiyorum ya da bu program bilgisayarıma zarar verebilir diye korkuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

quote:

onu biliyorum ama amatörler için uygun değil diyorlar ben amatör sayılmam ama format gibi şeylerden anlamıyorum indirdim ama forumlarda güvenli modda çalıştır öyle combofix e gir diyorlar ben güvenli moda nası girileceğini biliyorum ama nasıl çıkılacağını bilmiyorum ya da bu program bilgisayarıma zarar verebilir diye korkuyorum

arkadaşım yapacağın şey şu güvenli mod da giriceksin bilgisayarını tarattıracaksın(virüs tarattırmanıda öneririm) bilgisayarı kapattıktan sonra otomatik çıkıyor zaten güvenli moddan.Geri aç pcyisorun düzelmediyse sistem geri yükleme yap.Güvenli modda çalıştırmanın nedeni ise virüs programı güvenli modda açamadığı,tarayamadığı bütün dosyaları tarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 9 Ocak 2013; 9:43:01 >

• hmm ama f8 i denedim ama olmadı yeniden başlata tıkladım defalarca f8 yaptım ama yine bişey olmadı
  • cevap veren yokmu
  • combofix indirip bilgisayarına kurdun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurhc

combofix indirip bilgisayarına kurdun mu?

evet kurulu ve programı açtığımda diyor ki Attempting to create a new system restore point
  • combofix yaptıktan sonra google ve internet explorer açılmamaya başladı

Allah'tan Barodius un dediği gibi ilk önce sistemi geri yükleme noktası kaydetmişim şimdi sistem geri yükleme yaptım ama sorun hala çözülmedi

Lütfen çözüm bulun delirmek üzereyim
  • şimdi sorunu çözmek adına söylüyorum, mesajında demişsin ki dosya indiremiyorum, oyun kurunca masa üstüne kısa yol gelmiyor vb.

combofix nasıl indi, nasıl kuruldu?

acaba senin problemin sadece indirmek istediğin bir kaç dosya ve belli bir site ile alakalı olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurhc

şimdi sorunu çözmek adına söylüyorum, mesajında demişsin ki dosya indiremiyorum, oyun kurunca masa üstüne kısa yol gelmiyor vb.

combofix nasıl indi, nasıl kuruldu?

acaba senin problemin sadece indirmek istediğin bir kaç dosya ve belli bir site ile alakalı olmasın?

hayır bu her indirmek istediğim şeyde oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

Bilgisayarınızdaki önemli belgeleri yedekleyin ve sorunun oluştuğu günden öncesine sistem geri yükleme yapın,yaptıktan sonra temiz bir virüs taraması çekin. Aşamaların ardından normal bir dosya indirdiğinizde bile sorun oluşuyorsa bilgisayarınıza Windows'u temiz kurulum ile yeniden yükleyin.

• ''sorunun oluştuğu günden öncesine sistem geri yükleme yapın'' demişsin ama yapamıyorum işte sadece bugün için oluyor
  • Aşamaların ardından normal bir dosya indirdiğinizde bile sorun oluşuyorsa bilgisayarınıza Windows'u temiz kurulum ile yeniden yükleyin.
  • tamam deniyeceğim
  • bunları yaptın ve hala sorun varsa format at. onarma çabaları sorunsuz kalacak belli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.