Şimdi Ara

Bilgisayarımda Ses Sorunu Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Exper Masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Garanti kapsamında tamire gönderdim. Tamire gönderirken ses çalışıyordu. Tamirden geldi artık ses çalışmıyor. Exper'i de tamire gönderdiğim teknik servisi de aradım yardımcı olmadılar. Teknik servis format atılması gerekiyor dedi. Gıcık oldum götürmedim. Formatı evde ben attım Windows 7 Enterprise kurdum her şey mükemmel fakat ses yine çalışmıyor. Sorunun ekran görüntüsünü veriyorum. Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

[simage]

Uploaded with ImageShack.us[/simage]

• ses driver ı yüklü değildir.. Codec falan indir yükle yeniden başlat...Geçer inş.. Bir dene..
  • Merak ettiğim bir konu da şu acaba kasanın içindeki kablolardan biri çıkmış, ya da ses kartıyla ilgili bir sorun olabilir mi?
    Ses driverini yükleyip sonucu yazarım ama işe yarayacağını pek sanmıyorum. Geçen gün bir bilgisayara benim monitörü kullanarak kullanarak format attım. Windows CD'si dışında hiçbir driver yüklemeden sesi çıkıyordu. Benim kasayı takınca ses yok... Çaresizim :((
  • hegate H kullanıcısına yanıt
    Hocamhttp://www.exper.com.tr/destek/driver-download buradan bilgisayarının modelini aratarak driver kurulumu yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.