Şimdi Ara

Bilgisayarımdan anlamsız sesler geliyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD Athlon işlemcili bir masaüstü kullanmak zorundayım birkaç ay ama bu kasadan sanki zorlanarak birşeyleri kazıyomuş gibi, bir buzdolabı gibi kesik kesik zorlanma sesleri geliyor.

Soğutmakta mı zorlanıyor fan anlamadım...

bilen anlayan var mı? mekine için kokyuğum gibi, yalnızım evde, makine açıkken insanı korkutuyor, her an patlayacak gibi bi haleti var.

Endişelenmem gerekiyor mu yoksa infilak edene kadar birşey olmaz mı?

• amd firması içine belki bomba yerleştirmiştir belki patlar belki fos bir bombadır ....

hdd !!!!!!!
  • İşlemci amd64 mü ? eğer Cool'n'Quiet özelliği devredeyse fan kesikli çalışıyor, devri cpu nun kullanım durumuna göre yavaşlayıp hızlanıyor, şikayet ediyorsan bu özelliği kapat, eğer amd64 değil önceki nesil bir amd ise fanlardan birinde sorun olabilir, genelde eskimiş, tozlanmış ekran kartı fanları kıyameti koparır, kasanın yan kapağını açıp dönmekte zorlanan fanları kontrol et, arızalıyı bulursan yenisini alana kadar kapağını açıp ince bir yağ ile (elektronikte kullanılabilen, kesinlikle kalın yağ olmasın) yağla, ama en kısa zamanda yenile.
    Sistem ram in çok düşükse, xp hdd yi yüklü bir biçimde kullanır buda sese neden olabilir, ram ini arttır hdd ye güzel bir defrag çek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanKoKan -- 7 Temmuz 2006; 1:29:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xrayer

Merhaba dostlar;

AMD Athlon işlemcili bir masaüstü kullanmak zorundayım birkaç ay ama bu kasadan sanki zorlanarak birşeyleri kazıyomuş gibi, bir buzdolabı gibi kesik kesik zorlanma sesleri geliyor.

Soğutmakta mı zorlanıyor fan anlamadım...

bilen anlayan var mı? mekine için kokyuğum gibi, yalnızım evde, makine açıkken insanı korkutuyor, her an patlayacak gibi bi haleti var.

Endişelenmem gerekiyor mu yoksa infilak edene kadar birşey olmaz mı?

Anlattığın sesler bana çok tanıdık geliyor nedense

Bütün fanlarımı tektek çıkartıp denemiştim yinede bulamamıştım hatta cpu fanını bile çıkarmıştım ama nafile sonra elimde bulunan harddisklerin titreşim yaydığını okumuştum bir yerde gerçektende elimde bulunan 3 diskin 2sini deaktif edip baktığımda sesin baya bir kesildiğinin gördüm ve şuan samsung disk kullanmıyorum ve böyle giderse kullanmayacağım

Senin ki belki harddiskten olmuyordur ama şunu söyleyebilirim kasanda titreşim yayan bir alet var!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Harddisk ten sesler geliyor YARDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.