Şimdi Ara

Bilgisayarımdan Tam Verim Alamıorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İslemci : P4 3.00/1m/800
    Ram : 512*2 ddr 400 3200
    Ekran Kartı : Fx 5200 Agp8x 128MB TV-Out

Bilgisayarım Olması Gerekenden Cok Daha Yavas Windows Acılırken Gecen Cizgiler Biraz Asırıya Kacıo 10+ kez gecio genellikle... Ve ondan Sorada Bi Siyah Ekran Gelio bi sürede orda beklio bi cok kez format attım farklı cd ler denedim olmadı.Bilgisayarımdan Ozelliklere girince Intel(R) 4 Cpu 3.00 Ghz 2.01 Ghz 1.00 gb Ram Yazıo neden 2.01 mesela ? .Sorunun Neden Kaynakladıgını Bilen Arkadaslar Varsa Ve yardım ederse Cok Minnettar Kalırım...

Simdiden Tesekkurler....

Unuttugum Bi sorunum daha vardı pc'yi kapatıorum windows 98deki gibi bilgisayarı simdi kapatabilirsiniz yazısı cıkıo.kasanın gucu otomatik kesmesini istiorum. Lutfen yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjashua -- 29 Ağustos 2006; 14:47:01 >

• anakartın fsb si yanlış ayarlanmış biostan o yüzden 2.01 yazıyor normalde 3.0 yazması lazım.bu yüzden tam verim alamıyorsun.bunu biostan düzeltebilirsin.
  • Butun sorun fsp yse bi sekilde halletmeye calıscam tesekkurler
  • fsb şu an büyük ihtimalle 133 te sen bunu biosa girip 200 yapmalısın.
  • valla girdim biosa fps diye bisi yoktu ama cpu clock felan vardı 133 teydi 200 yaptim. makine acilmadi anakarti resetledim acildi ellemedim oraya bidaha. ne yapmam lazım simdi ? 1.51 e dustu su an 100 de cunku.
  • açılması lazımdı ya senin işlemcin eğer gerçek p4 3.00 ise 15x200 şeklinde çalışır yani fsb nin 200 de çalışması lazımdır.
  • bende ole dusunuorum ama eskiden normaldi. neden bole oldu anlamadım. hatta 15*200 deil daha yukarlarada cıkıodu 1024 ram var sonucta ama cıkarmamıstım.neyse ilgilendiginiz icin saolun.
  • anakattan dolayııııdır bios güncellemesği yappp
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackjashua

Bilgisayarım Olması Gerekenden Cok Daha Yavas Windows Acılırken Gecen Cizgiler Biraz Asırıya Kacıo 10+ kez gecio genellikle... Ve ondan Sorada Bi Siyah Ekran Gelio bi sürede orda beklio

aynısı bende de var ben de yeni format attım ama benim normal p4 3.00 ghz gözüküyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prenss_1118

anakattan dolayııııdır bios güncellemesği yappp

arkadas fsb nin oynancagı yeri zor buluyor.sen diyosun bios güncellemesi yap.
  • ben de bilmiyom ya bios update yapmayı netten bakayım dedim bi de disket sürücü falan istyo,ben de disket sürücüyü en son yaklaşık 2 metre mesafeden düşürdüm kırıldı...bi program falan yok mu yaw bunu yapan??
  • benim biosta fsp yok cpu clock var onu 150 nin ustune cıkarınca acılmıo bilgisayar. islemcinin uzerindede 3.00 yazıo bios updateyi gigabytenin programıyla yapıorum zaten.
  • Arkadaslar Sorunu Buldum Ben Anakart Deistirmistim Eskisi Yanmıstı Yeni Takılan Anakart 2.66 ya kdr kaldırabilio.
    Yinede yardımlarınız icin tesekkurler.
  • bak kardeş senin önceki anakart fsb 533 e kadar destekliyoo yani sendeki işlemci fsb 800 ün fsb sini daha düşük algılıyorr.Ya arkadaşlar anakart ve işlemci alırken inceleyin de alın bak işte arkadaş sana durduk yere iş çıktı öyle değil mi ?Yeni anakartın hayırlı olsunnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.