Şimdi Ara

Bilgisayarımı satacağım sizce kaça okuturum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi bilgisayarımı satmayı düşünüyorum dizüstü bilgisayara geçiş yapacam işlerimden dolayı kullanamıyorum ve boş boşuna evde duruyor alalı 1,5 sene gibi bişey oldu.

Bilgisayarın özellikleri ve bilgisayarım :http://www.caspernotebook.com/ankara-CASPER_NEO_NOP_260K_BV95P_urun_955.html

Linkte gördüğünüz bilgisayardır sizce sadece kasayı kaça okuturum nekadara alırlar bir bilgisayarcı veya birine satsam sadece kasa ve bütün parçalar ayrı fiyat verirseniz sevinirim piyasayı bilen arkadaşlar kazıkta yemek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Tüm özellikler aynıdır kırığı çiziği değişmişi yok birebir nasıl aldıysam öyle duruyor iyide bakım yaparım her ay düzenli :).

not: ekranı ayrı almıştım philips LED HD monitör HDMI özelliği yok fakat full HD.

• 15 liraya alırım kargo senden
  • sattım gitti :)

Lütfen ciddi tahminler bekliyorum.
  • 400 tl vereyim kargo senden casper kalitesiz birşey ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Taşkın

sattım gitti :)

Lütfen ciddi tahminler bekliyorum.
    15,5 veriyorum sar
  • 15 15 15 15
  • Oradan yazan fiyat bildiğin yalan dolan olmuş yalnız.

Casper vs, içeriklere bakıp tek tek uğraşamayacağım işim var biraz.

Kasa yapan arkadaşlar iyi bilir, onlara bırakayım cevabı.
  • 150 tl fazla veren varsa sazandır. Gidin bi casper şikayet yazın google a
  • O ekran karti ne lan.i7 koyacaksin 1500 dolar isteyeceksin ekran karti 550 ti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustLetmego

Oradan yazan fiyat bildiğin yalan dolan olmuş yalnız.

Casper vs, içeriklere bakıp tek tek uğraşamayacağım işim var biraz.

Kasa yapan arkadaşlar iyi bilir, onlara bırakayım cevabı.
    ben olsam özel üniye gönderirim.
    eğer hak ediyorsa.
  • M.Taşkın kullanıcısına yanıt
    ramlar kaç mhz ddr3 mi 5 mi casperin yanından bile geçmem ama uygun fiyatlı verirsen alıcak olur ama anlamayan biride alabilir en fazla 1500 civarı satarsın max oda alıcı bulabılrısen o fıyata anakart felan pegatrondur saçma sapan bileşenlerden yapmışlardır deneyimle sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 4 Mart 2015; 19:29:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

ramlar kaç mhz ddr3 mi 5 mi casperin yanından bile geçmem ama uygun fiyatlı verirsen alıcak olur ama anlamayan biride alabilir en fazla 1500 civarı satarsın max oda alıcı bulabılrısen o fıyata anakart felan pegatrondur saçma sapan bileşenlerden yapmışlardır deneyimle sabit

linkteki neyse o hocam 3000 liraya patlamıştı bana 1000 liraya satmayı düşünüyorum en alt limit 1000tl bununda altı fiyat olursa satmam zaten dursun ya kardeşime veririm yada dursun zararı yok taksitle alırım bi laptop.
  • 10 liraya veririm kargo senden
  • Max 50
  • Ekran kartı berbat joe. İ7lil bilgisayarda dar boğaz yapar. Ekran kartını gtx 970le değiştir 1500 veririm kargo senden.
  • Satmaktan ziyade kardeşine ver bence, hakkıyla satamazsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Satmaktan ziyade kardeşine ver bence, hakkıyla satamazsın zaten.
    öncelikle pcden anlamayan casper diye b.. atar. parçaların fiyatlarını 2. el satış bölümünden aratarak hesapla. ekran kartı hariç kötü bir makine değil. parça fiyatlarını tek tek yazarak makineyi komple satmayı dene. satamazsan parça parça çıkarabilirsin elden.
  • M.Taşkın kullanıcısına yanıt
    o paraya casper degılde monster diz üstü bile alsan paşa gibi kullanırdın 1000 kat ıyıdır casper ve vestel pısmanlıktır satsan anlayan adam ıcın 5 para etmez ilan aç koy 1250 den o civarı veren olursa satarsın vermezlerse durur evde hayır öyle cins ki kasa bile tower atx değil ekran kartı alayım takayım desen yok sıgmayacak yok cok dar olacak sıcaklık problem olacak yani hazır almak akıl karı degıl o fıyatlara
  • acr kullanıcısına yanıt
    işlemci ve ramler dışında hangi parça para eder birde psu kaç w arkadas onuda yazsa parca parca bıle satsa 1500 nin 1tl üzerine satamaz bi keriz bulmadıkca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 4 Mart 2015; 20:04:25 >
  • Temizse 1000 lira eder ekran kartından kaybediyor.

Sıfırı 3000 küsur TL yuhh
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.