Şimdi Ara

Bilgisayarımı servise göndermek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım HP Pavilion dv6 1365ET modeli. Özellikleri de çok kötü değil 1-2 yıl daha idare etsin istiyorum beni.
    quote:

1 GB HARİCİ ATI HD 4650 EKRAN KARTI
    P7550 İşlemci 2.26 Ghz. 3 MB L2 Cache-1066 MHz. FSB
    4 GB DDR3 1066 MHz. RAM
    320 GB 7200 RPM HARDDISK
    15.6" LED HD LCD MONITOR

Herneyse tahmin edeceğiniz gibi bilgisayar çok ısınıyor ve güç kablosunu çekince pili %100 göstermesine rağmen kapatıyor kendi kendini. Şimdi ölçtüm CPU ısısı 71 derece çıktı. 2 yıl garantisi 1 yıl sigortası vardı. 2010 Temmuzda almıştım şimdi sigortası bitti garantisi duruyor servise göndersem ne kadar düzeltebilirler ve nasıl göndericem servise yardımlarınızı bekliyorum.

• aldığınız yere vereblirsiniz ..ama nereden aldınız nasıl aldınız konuda belirtmemişsiniz ..garanti belgesinde mutlaka illerdeki servis telefon numarları adresleri v.s vardır ..
  • Hepsiburada'dan almıştım. Bir de bilgisayarı servise gönderince ortalama ne kadar sürede gelir?
  • Merhaba,

Garantisi süresi 30 iş günüdür.
  • hb ile telefonda görüşün daha net bilgi alırsınız .. sitesınde vardır numaraları
  • Ortalama 20 iş günüdür
    Piliniz yanmış, kalibrasyonu 0 ve 100 aralığında, azalma belirtisi olmadan bitiyor.
    Notebook iç temizliği için servise gönderebilirsiniz.
    Servisten alınca da Win 7 kullanmanızı tavsiye ederim eğer üzerinde vista bulunuyorsa bu da ısınma ve ağırlaştırma sebebidir.
    Soğutucu altlık olmadan oyun ve benzeri grafik ağırlıklı uygulamalar kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Ortalama 20 iş günüdür
    Piliniz yanmış, kalibrasyonu 0 ve 100 aralığında, azalma belirtisi olmadan bitiyor.
    Notebook iç temizliği için servise gönderebilirsiniz.
    Servisten alınca da Win 7 kullanmanızı tavsiye ederim eğer üzerinde vista bulunuyorsa bu da ısınma ve ağırlaştırma sebebidir.
    Soğutucu altlık olmadan oyun ve benzeri grafik ağırlıklı uygulamalar kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem.

orijinal windows7 kurulu geldiğinden beri 1,5 yıldır falan hiç format atmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam siz makinenizin garantisi varken direk servise verin. Bataryam bozuldu demeyin bozuk diyin. Periyodik sistem ve donanım bakımını yapsınlar kaymak gibi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.