Şimdi Ara

bilgisayarımın hoparlöründen tık tık ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopu açarken windows ekran yüklemesine gelinceye kadar bir sorun yok fakat daha sonra yüklemeye başladığında yarım saniye aralıklı sürekli bir "tık tık tık" sesi geliyor ne yaptıysam olmadı ses ayarlarını kurcaladım driverinı kaldırdım yükledim ama sorunu çözemedim.Ses insanı çok fena gıcık ediyor ve gitmiyor.Bilgisayar biraz eski bekonun bir laptopu ama bir sorunu yoktu şimdiye kadar.windows 7 var bilgisayarda.

Teşekkürler..

• takviye ye geçiyor boost özelliğinden oluyor.Bir nevi nos gibi birşey
  • windows yüklenmeye başladıktan soınra geliyorsa donanımsal sorundur.işlemci yükü arttığından veya hardisk'in çalışmaya başlamasından olabilir
  • bende oluyordu hoperlör kablosundan yada ses kartından kaynaklanıyor hoperleri değiştirmeyi dene
  • açabilirsem değiştiricem bakalım
  • bilgisayarı açtım hoparlörleri devre dışı bıraktım fakat kapattıktan sonra bir daha açılmadı bilgisayar içindeki kabloları falan tamam bir sorun yok gibi görünüyor ama açılmıyor sadece bataryasını taktığımda laptoptaki batarya ışığı yanıyor.İş yaparken çiş yaptık.Neden açılmadığına dair bir fikri olan var mı?
  • asus n56dp var bende. hoparlörde bi tık sesi oluo birşeye tıklayınca falan ilk önce bi tık sesi gelio bi daha olmuo bi süre sonra bişeye tıklayıp girince yine oluyo. bilgisayar açılırken de bi tık sesi gelio
    çözümü ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samettören

asus n56dp var bende. hoparlörde bi tık sesi oluo birşeye tıklayınca falan ilk önce bi tık sesi gelio bi daha olmuo bi süre sonra bişeye tıklayıp girince yine oluyo. bilgisayar açılırken de bi tık sesi gelio
    çözümü ne

bende de n56vz var.bu modellerin çoğunda böyle bir problem varmış bendekinde henüz yok ama ses driverini ve bios u güncelleyince düzeldiği söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

quote:

asus n56dp var bende. hoparlörde bi tık sesi oluo birşeye tıklayınca falan ilk önce bi tık sesi gelio bi daha olmuo bi süre sonra bişeye tıklayıp girince yine oluyo. bilgisayar açılırken de bi tık sesi gelio
    çözümü ne

bende de n56vz var.bu modellerin çoğunda böyle bir problem varmış bendekinde henüz yok ama ses driverini ve bios u güncelleyince düzeldiği söyleniyor.

hocam driveri kaldırdım bi kaç defa yeniden yükledim driverım güncel aygıt yöneticisinden güncelle diyorum göncel diyor. bios güncellemesini duymadım hiç ama nasıl yapabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jawenk

quote:

çözümü ne

hocam driveri kaldırdım bi kaç defa yeniden yükledim driverım güncel aygıt yöneticisinden güncelle diyorum göncel diyor. bios güncellemesini duymadım hiç ama nasıl yapabilirim

asus un driver sitesinden biosun son sürümünü indiriyorsun winflash diye bir program var onun yardımıyla biosu güncelliyorsun program pc de vardır büyk ihtimal yoksa da küçük bir şey zaten indirirsin ordan diriveri seçiyorsun kendi hallediyor zaten

• Hopörlörü değiştirmeyi dene kablosudan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inside236

Hopörlörü değiştirmeyi dene kablosudan kaynaklanıyor.

laptop daha yeni hocam ya şimdi istanbula servise gönder kargo falan filan uzun iş bulunduğum yerdeki bilgisayarcılara da göstermek istemiyorum bi daha garantiye girmez bi sorun olursa bilgisayarda ama jawenk arkadaşın dediği bios güncelleme olmazsa mecbur servise gönderecem ilginiz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.