Şimdi Ara

Bilgisayarımın reset düğmesi çalışmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı reset düğmesinden resetliyemiyorum nasıl çözebilirim bu sorunu???
    Önceden çalışıyodu bu düğme birkaç hafta önce bilgisayarımın donanım elemanlarından bazılarını değiştirdim ama farkettimki artık bilgisayarın reset düğmesi çalışmıyor neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

• eğer parçaları değişiyoken o reset kablosunun bağlı olduğu anakrt taki yuvasına yanlış bağladıysan olabilir kablo kopmuş olabilir tuş bozulmuş olabilir şimdilik aklıma bşka fikir gelmiyo
  • parçaları kendim değiştirmedim...peki anakart üzerindeki kablolardan hangisinin reset kablosu olduğunu nerden anlayabilirim....
  • o kablonun takildigi yerde ufak yazi ile yazar ya da anakartin kitapcigi varsa ordan da bakabiklirsin hangi kablonun nereye takildigini
  • arkadaslar baslık acılmısken bende sorayım ben eskı anakartıma reset kablosunu taktıgım zaman pc acılmıyordu ekrana hıc goruntu gelmıyordu fanlar calısıyordu ama sımdı anakartımı degıstırdım fakat sormak ıstedıgım bu anakarttanmı olur yoksa reset tusunda veya kablosunda mı problem var suan takılı degıll kablo
  • kablolar da + - sekilde yonleri vardir eger ters sekilde takildiysa ondan yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoST_PaTRoL® -- 9 Temmuz 2007; 21:42:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoST_PaTRoL®

kablolar da + - sekilde yonleri vardir eger ters sekilde takildiysa ondan yapabilir.

iki şekıldede denedım olmuyor baska neden olabılırkı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reset düğmesi takılı kalıp kısa devre olmuş olabilir hep resetliyomuş gibi

quote:

Orjinalden alıntı: night_33

quote:

Orjinalden alıntı: LoST_PaTRoL®

kablolar da + - sekilde yonleri vardir eger ters sekilde takildiysa ondan yapabilir.

iki şekıldede denedım olmuyor baska neden olabılırkı
  • arkadasım o da degıl gıbıme gelıyor cunku reset tusu calısıyor bastıgın zaman takılı kalmıyor
  • tmm içten kontakları takılı kalmıştır belki benim başıma geldi ark yapıp birbirine yapış olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: night_33

arkadasım o da degıl gıbıme gelıyor cunku reset tusu calısıyor bastıgın zaman takılı kalmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.