Şimdi Ara

Bilgisayarın aşırı ötesi ısınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hepinize. Benim bir bilgisayar var masaüstü ve bu pc'ye oturunca aşırı bir sıcaklık geliyor üstüme. Sanki oda 40 derece gibi. Odadan çıkıp diğer odalara gidince ferahlıyorum. Oda fazla büyük değil küçük 1 yatak ve 1 masa var sadece. Bilgisayarımın fanından çıkan ses 50 metre öteden duyulabiliyor ve oturan kişiye birden +10 derece fazla sıcaklık geliyor. Sebebi ne olabilir? Lütfen yardım edin.

Bilgisayarın bazı özellikleri altta resimde var. Lütfen yardım edin.
     Bilgisayarın aşırı ötesi ısınması

• Gussiand G kullanıcısına yanıt
    Kasanın içini temizle
  • O cpuya ne yaparsan yap üzerinde fan varsaa 70dereceyi görmez :) göremez gariban velhasıl birkaçtane kaliteli sessiz fan ile sorunu çözersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcshadojr

Kasanın içini temizle

quote:

Orijinalden alıntı: muhammet.cskn

O cpuya ne yaparsan yap üzerinde fan varsaa 70dereceyi görmez :) göremez gariban velhasıl birkaçtane kaliteli sessiz fan ile sorunu çözersiniz

Abi hayır hiç bir şey yapmıyorum yemin ederim oda yanıyor ya. Acaba bilgisayar aşırı kötü mü :S Sonuçta minimum 7 yıllık bir bilgisayar.
  • Gussiand G kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem önce bilgisayarını bir güzel tozlarından arındır. Fanların çok eskiyse değiştir ya da yağla. Daha sonra ilemci fanını sök temizle hava boşluklarını iyi bir fırça ile. Termal macununu değiştir. Aynı şekilde ekran kartınında termal macununu yenile. Epeğ fark eder. Kasanın içinin fotoğraflarını paylaşırsanız havalandırma ile ilgili tavsiyem olabilir.
  • Bence yeni bir sistemle değiştirmenin zamani gelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.