ARKADAŞLAR MASAÜSTÜ BİLGİSYARIM NEDENSİZCE KENDİLİĞİNDEN KAPANMAYA BAŞLADI. DEFALARCA DENEDİĞİM HALDE ÇAT DİYE KAPANMA DEVAM ETTİ. BU KAPANMALAR BAZEN DAHA WİNDOWS AÇILMADAN BAZEN DE WİNDOWS AÇILIP BİR KAÇ DAKİKA GEÇTİKTEN SONRA OLUYORDU. YANİ SORUN DONANIMSAL BÜYÜK İHTİMALLE. KASANIN İÇİNİ AÇIP BAYAA BİR TEMİZLEDİM. FANLARI ELEKTRİK SÜPÜRGESİ KULLANARAK İTİNAYLA TOZLARINDAN ARINDIRDIM. FAKAT SORUN AYNEN DEVAM EDİYOR. NEDEN BÖYLE BİR ŞEY OLMUŞ OLABİLİR? ÇÖZÜMÜ VAR MIDIR? ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM :(
Windowsunuz açıldığında sıcaklıkları kontrol edin. Onun dışında psunuzda problem olabilir.
Bilgisayarıma sağ tıkla. Özellikler. Orada bir sekmede Performasla ilgili yazılar olacak. O sekmedeki en altta Başlangıç kısmını aç. "Bilgisayarı kapat" gibi bir seçenek olacak. Ona tıkla.
İngilizce pc'de olduğum için isimleri tam hatırlayamadım.
sana nokta atışı çözüm veriyim power supply'ni değiştir bilgisayarın düzelecektir...
Pulmicort
kullanıcısına yanıt
sıcaklıkları kontrol etmiştim biostan. normal değerlerde gözüküyordu. bir de dediğim gibi bilgisayarda bir zorlanma windowsta bir kasma falan olmuyor. sanki biri fişi çekmiş gibi aniden gidiyor bilgisay.ar. bu arada w8 kullanıyorum
bilgisayarınızın fanı tozlanmış yeterince çalışmadığı için ısınıp kendini kapatıyor olabilir, termal macun bitmiş olabilir, kullanmış olduğunuz kablo ya da prizde akımsızlık olabilir bunları kontrol etmenizde fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: bulsaraa
sıcaklıkları kontrol etmiştim biostan. normal değerlerde gözüküyordu. bir de dediğim gibi bilgisayarda bir zorlanma windowsta bir kasma falan olmuyor. sanki biri fişi çekmiş gibi aniden gidiyor bilgisay.ar. bu arada w8 kullanıyorum
Psunuzda problem olabilir farklı bir psu ile deneyin.