Şimdi Ara

Bilgisayarın servis dışında açılıp garanti dışı kalıp kalmadığını nasıl anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar umarım sorumun cevabına umarım bir acıklama bulurum sizlerden.

2. el bir bilgisayar aldım bilgisayar dış yüzey konusunda olsun çizik vs. mükemmel derecede yeni duruyor ama insan kaygılanmadanda duramıyor tabiki.
    bu bilgisayar servis dışında açılıp, garanti dışı kaldımı kalmadımı?
    vidalarla oynanmış mı oynanmamış mı?
    şüphelenmeme sebeb olan konular pc ile kasanın birleştigi yer tam ortadan birleşmemiş ve pcnin altındaki ayaklar sonradan tekrardan yapıştırılmış gb vidalardanda emin olamadım.
    Bilgisayar daha 2 aylık bimeksten alınmış
    Bilgisayarımın modeli asus n550jv-cn127 h asustan anlayan arkadaşlar abiler varsa servisçi falan yardımlarını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkayatas -- 22 Mart 2014; 9:06:31 >

• Kapağın açılma yerlerinde sticker olur çoğu modelde, onlar sökülmüş mü, iz var mı diye bak. Vidalarda aşınma var mı diye bak, boyaları hemen dökülür tornavida değdirince.
  • en kolay çözüm vidalardaki boyalardır eğerki sökülmüş ise açılmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efkayatas E kullanıcısına yanıt
    normal şartlarda leptopların belli bir kısmında açılma izni var garantisini bozmayan araştır.
  • Bakıorum ama yok gibi servise gidince acılmıs denmesınden korkuyorum sımdılık masallah tas gb de
  • efkayatas E kullanıcısına yanıt
    bazı pclerde kullanıcıların belli bir kısmı açılmasına için veriliyor daha fazla açarsan sorun çıkartır
  • Hocam sticker ve vida boyalarindan anlayabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.