Şimdi Ara

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
3
Favori
39.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/e-5450-3-95-ghz-970-gtx-performans--106222921
    nerdeyse 4 yıl olacak bf5 almadım ama oynayamadığım oyun yok tavsiyem 2 el urunlere yonelmen,yurt dışından 2 el ekran kartı,işlemci alabilirsin.
    En az 2 yıl daha boyle surecek dolar 2 ay ıcınde 7tl ve ustu bekleniyor.Tek tip insan rejiminin sonucları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjurkes -- 29 Ocak 2019; 15:50:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Amd çöptür

Alıntıları Göster
    ouw :D bilinçli forum üyesi saygılar , tecrübe edinerek öğrenmek ne acıdır ,amd hep pişmanlıktır. mutlu olanlara slm olsun
  • everest x7 mouse almıştım 2 yıl önce 35 tl hala kullanıyorum işimi görüyor oyunda oynuyorum işimi de yapıyorum. Şuan da 45 tl fiyatı var, ayağını yorganına göre uzat demişler illa da 300 tl almak zorunda değilsin. Herkes ister 300, 500 tl mouse kullanmak kimse istemez ki, azı ile yetinmek ama şartlar bunu gerektiriyorsa yapacak birşey yoktur. Almam gereken bir sürü şeyler var alamıyorum mecburiyetten ya aşağısını alıyorum ya da 2.el bakıyorum. Sıfır almak artık mantıklı değil size de tavsiyem 2. el alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 29 Ocak 2019; 16:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

En alt seviye celeronlu laptoplar bile 1500tlden başlıyor. 7-8 sene önce o paraya orta seviye i5li + harici gpusu olan laptop alınıyordu. Hadi bu çok uzak olduysa 2-3 sene önce 700-800e satılıyordu celeronlu laptoplar.
    Bu ülkede teknolojik her şey artık lüks.

Alıntıları Göster
    www.vatanbilgisayar.com
    NP450R5G NOTEBOOK CORE İ5 3230M-8GB 1TB-2GB-15.6-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/np450r5g-notebook-core-i5-3230m-8gb-1tb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar.html

Şu bilgisayarı 2014 yılında 1500-1600 liraya almıştım , faturasınıda boş zamanımda atarım

• 3 yıl önce 200 tl ye aldığım ram ler şu an 1000 tl.
    İnanılmaz gerçekten.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Asla herhangi bir platfrom savunucusu değilim ama PC Platfromunda hile olduğu sürece asla para harcayımda PC toplamam.Sen 10 bin TL verir hayvan gibi pc toplarsın girersin BF5 online moda adam 1500 TL lik PC sinde tranier ile uçan ve görünmez askeriyle kafana sıkıverir :) O sebeple konsol candır.
  • bence letgodan 2.el bak garantili felan gidip test edip set olarak çok mantıklı oluyor
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    o fiyat aldatmasın stok yok üretimi yok rastgele fiyat çekiyolar
  • Ucuz diyip 300tl maus dedi ya la. Çok komiksiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Saçmaladın! 300TL'ye PixArt'ın en yeni ve en iyi optik sensörünü kullanan mouseları satılıyor. 150-200TL normal bir kullan için yeterli. Birde ortalama üstü bir ürün için diyor. 300TL bir mouse verebiliyorsan bir zahmet o parayı kazanıp 9000TL'lik pc'yi alıp kullanacaksın. Ülke şartlarından hoşnut değilim fiyatların pahalı olduğunu kabul ediyorum fakat en az 1500TL daha uyguna sistem kurma şansın var. HDD neden 2TB, SSD konusunda Sata SSD anlamında en iyisini koymuşsun daha ucuzları var. RAM fiyatları malum 16 GB olsa iyi tabi ama 8 GB yeterli şimdilik. Ya 144Hz'den yada VA panelden fedakarlık edilebilir eğer fiyatların pahalı olduğundan dert yanıyorsan. Daha uzar liste tabii ama gerek yok.
  • hiçbirşey üretemezsen böyle olur!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

o fiyat aldatmasın stok yok üretimi yok rastgele fiyat çekiyolar
    Demek istediğimi anlamamışsın ki
  • Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    Seçim yapacaksınız o zaman. Diyecek bir şeyim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara fazla para vermek saçmalık, o ne arkadaş, yok mouse a 300 lira , klavyeye 200 lira.
    10 liralık mouse, 15 liralık klavye ne işinize yetmiyor.
    Kasa için 500 lira veren akılsızlar var. yahu kasa kasa... adı üstünde teneke parçası.
    al bilgisayarcıdan eski bir kasa 10 liraya kullan. Her bilgisayarcıda vardır. kenarda köşede, 10 liraya verir.
    Ben öyle yaptım 20 liraya güç kaynağı içinde kasa aldım. eski.
    güç kaynağının Sata güç soketleri bile yoktu. moled-sata dönüştürücüsü aldım 2 tane miss gibi onu kullanıyorum.
    --
    İşlemci i5-3570 canavar işlemci aldım 2. el. 500 liraya
    100 liraya da h61 anakart aldım.
    --ddr3 ram aldım 4+4
    2 tanesi 260 lira
    ne yaptı toplayalım
    900 liraya i5 sistem.
    ekran kartı işlemci içinden yetiyor.
    son söz şunu diyecem. Kendi bilgisayarını kendi toplamayan adama adam demem ben.
    işlemci-anakart, ram vs alıp kendi toplayacaksın. kendin can verceksin. nasıl çalıştığını anlayacaksın ki. bir şey biliyor olduğunu iddia edeceksin.
    Windowsunu da kendin kuracaksın.
    bu işler böyle. hazır lopcu olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahsen2 -- 29 Ocak 2019; 21:13:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Lol dota2 cs go için 500tl lik lga775 platform komple sistem satıyorum.
    Elimde ekran kartı var. Var mı uygun sistem hocam low ayarda yüksek fps alsam yeter lolde

• quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

ram lerimin fiyatına konsolunu alabiliyorum, neyin havasını atıyorsun.. exc'lerin gözümde olsa senden daha önce oynayacağıma emin olabilirsin.. boş yapma..

Alıntıları Göster
    Hadi sen git lol turnuvasi izle.

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    yo ben anladımda bazı arkadaşlar kendi eski ürünlerini hala öyle ordan aratıp kıyaslıyolar acaba dedim? öyle değilse problem yok
  • Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-komple-sistem-quad-q6600-9800-gt-6gb-ram-250gb-hdd-500w-550-tl--136487407

İlan bu hocam, ekran kartını istemezsen 450tl olur son.

Edit: q6600 diye aratırsanız youtube da,
    oyunlarda verdiği fps lerle ilgili baya video var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 29 Ocak 2019; 23:34:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwingduckwithblaster

Hadi sen git lol turnuvasi izle.

Alıntıları Göster
    lol sana göre.. benim nefret ettiğim bir oyundur..bilmediğin mevzularda atıp tutma.. belli ki çocuksun daha karakterini bu yönde geliştirme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Fiyatlar oyun maynakları daha çok para verip aldıkça yukarı çıkacaktır. Bi ürünü piyasaya sürerken fiyatı sen belirlersin. Maliyeti 1000tl ise önce 4000tl ye satarsın. Baktın alan yok 1500tl ye kadar indirim yaparsın. Hala alan yoksa iflas ettin borçları ödemek için 500tl yede satabilirsin.

Bir ürünü alırken abd yada üretilen yer neresiyse ordaki son kullanıcı fiyatına bakarım. Sonra burdaki fiyata. Genelde 2-3 kat oluyor. Nakliyat garanti ve dağıtımcıların kazancı. Vergiler diyecekler için ordada vergi alıyorlar.

Mesela cep telefonu maynaklarını engellemek için 12taksiti kaldırdı hükümet. Oysaki ne güzel vergisini alıyor para kazanıyordu devlet. Bir zararı varki bunu yaptılar.

Pc değişikliklerini nasıl yapıyorsunuz eleman işi yetiştiremeyip patron pc ler yavaşmı diyor. Windows kaynaklı hata nedir. Pc yi değiştirince windows düzeliyormu. Oyüzden macintosh kullanıyorlar demekki grafikçiler.

Anlattıklarımdan " bu fiyatlar süper keşke daha çok zamlansa mı demek istiyorsunuz?" sonucunu çıkarttıysanız. Siz bir mucizesiniz. Bu kafayla tasarım ve içerik üretip para kazanıyorsanız.
    Hocam bu zamlar çok kar ediyorum o zaman müşteri de para çok, az daha zam yapayım mantığındaki zamlar değil. Bu zamlar maliyet zammıdır. Yakın zamanda fiyatların durduğuna tanık olacaksınız çünkü kimsede para kalmadı. Neyse orayı geçelim. Cep telefonunda taksiti kaldırdı demişsiniz de tüm teknoloji ürünlerinde taksit kaldırıldı. Benim bir çok alet edavata ihtiyacım var örneğin kamera ve laptop almam gerekiyordu işimi geliştirmem için hem aşırı pahalanma hem de taksit sayısının düşmesi yüzünden benim için bu olay ütopyaya dönüştü. Ardından ikinci ele yöneldim, peş peşe gelen zamlardan sonra ikinci el de pahalandı. Neyse kredi çekerim dedim, kredi de pahalandı. Olsun öderim dedim bu defa bankalar kredi vermemeye başladı. Yani döngüyü görüyor musun? Bu şartlarda Türkiye bilgi ve bilim üretmek zaten zordu şimdi ise multimedya üstüne üretim yapmak da hayal oldu. Oysa ben içerik üretimimi geliştirip yurtduşına açılmayı düşünüyordum. Orda da sağ olsunlar PAYPAL'ı kaldırdılar. Şu sıra ay sonunu getirme derdine düştük.

Son söylemine gelince tek yazılım üstüne çalışsan bile ki biliyorum Autocad sistem kaynaklarına aşırı yüklenen bir yazılım değildir.Ama böyle bir lafı etmen için profesyonel olmaman gerekiyor diye düşünüyorum. Ya da anormal derecede şanslısın. Gene de açayım sen müşteri yanındayken bir işi bitirip teslime hazırlarken makinanın hiç sürekli resetlendiğine tanık olmadın mı? 15 dakikalık işin 1 günde bittiğine işte bunlar windows ve yazılım sorunları. Hadi zengin değilim Mac'e geçemem diyorsun en azından makina hızlı olsun. Bu defa da yine pahalılık önünü kesiyor.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.