Şimdi Ara

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
3
Favori
39.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neden yaptın bunu sorması ayıp
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    1 ay önce 1070'i 2300'e aldım diye bir an inme geçirdim ama amazondan kontrol ettim Allah'tan kolpa çıktı mutlu oldum. 1070 ti 2100 nedir yahu biz 2300'e 1070 aldıktan sonra?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beware.

Bu mesaj silindi.
    Hocam bilmeden konuşuyorsun, "bana yetiyor" diyeceksin. Fark yok diyemezsin sen bilgisayarda ne yaptığına bağlı bu.
    Fazlasıyla belli ki tasarım işiyle uğraşmıyorsun, oyunla alakan yok, olsa da amatör seviyede yapıyorsun.
  • 2017 15" Macbook Pro Touch Bar almistim.
    14.000 TL'di o zaman fiyati.
    Muzik produksiyonu yapiyorum. Makine cok da dolu process olmayan projelerde bile %60-70 CPU Load oluyor ve teklemeye basliyor. Tim Cook'un kafatasini ezmek istiyorum bu makine ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

1 ay önce 1070'i 2300'e aldım diye bir an inme geçirdim ama amazondan kontrol ettim Allah'tan kolpa çıktı mutlu oldum. 1070 ti 2100 nedir yahu biz 2300'e 1070 aldıktan sonra?
    2 yıl önce forumda bir satıcıdan 2100 liraya almıştım kartı asıl 2 yıl aradan sonra kartın hala aynı paraya satılması nedir
  • Bilgisayar pahalı değil. senin dolar karsısında TURK liran kazandığın değersiz. Zaten Asgari ücretli bırak böyle bir sistem almasın. Alamazda. Su forumda bir çok çeşt sosya ekeonomik seviyede insanlar var. sen alırsın 3 bin tl lık sıstem o alır 20 bin liralık sistem.
    Önemli olan ihtiyacını karşılıcak donanımı satın almak.
    Sana örnek. su an 3198 tl. itiyacını karşılar.
    https://www.itopya.com/da-g2-r5-2500x-asus-rx570-strix-oc-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/

https://www.youtube.com/watch?time_continue=135&v=3a6-wMC9Jro

yok ben daha ıyılerını ıstıyorum dersen böyle yakınan bırı hadsızlık etmıs olur.

Herkes sevıyesını bılecek.

Hadı kolay gelsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

bırak bu işleri, alt tarafı bir mause işte o senin iyi sandıgın 300 500 tllik mauseler normalde 50 100 tl...
    50 tllik mauseyi sizin gibilere satıyorlar o ayrı :)sizde pahalıya aldıgınız malzemeyi iyi sanıyorsunuz

64 bit uyduruk ekran kartı 250 300 tl

Alıntıları Göster
    Allahım donanım haber gibi bir forumda bile teknoloji cahilleri varken biz dışarıda kimlere laf anlatmaya çalışıyoruz.

• Neymiş herşey orta seviye diyorsun.Mouse 300 TL. Bence bir bilene sorda topla.
  • kulaklık+mouse+klavye bu üç ekipmanım fiyatı ps4 pro ile eşit. pc dünyasında bir ekipmanın önüne "oyuncu" sözcüğü eklenin fiyat en az 5x oluyor genelde. tl kuru nedeniyle fiyatlar gerçekten çok yüksek, sıfırdan pc toplamak artık zor iş. ben genelde parça parça yükseltiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

2500 Türk Lirasına 4K BFV oynayabilirsin Xbox One X sayesinde.
    Aynı cihazda lol dota2 vs oynayamıyorsun

• Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    Lol dota2 cs go için 500tl lik lga775 platform komple sistem satıyorum.

• Mouse çok mesele olmuş; ama ne yalan söyleyeyim bende "ucuzundan mouse 300 lira" lafını görünce biraz "şey" oldum yani. Benim 2-3 sene kadar önce 65 liraya aldığım g300 mouse'um var. Çok seviyorum ve bana da yetiyor(du) (Hunharca ve hayvanca kullanım sonrası biraz ayardan düştü ve tekerleğin ikinci tık görevi işlevsiz hale geldi)

Şimdi, açıkçası, 300-500 liralık bir mouse bana g300'den fazla ne sunabilir diye düşünüp taşındığımda aklıma bir şey gelmiyor doğrusu. Ha arada illa bir fark olacaktır, ama biri 60 biri 300'ken BENCE aradaki farka değecek bir performans sunamaz diye düşünüyorum.

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsun. god of war ı youtube dan izlerken de böyle düşündün mü acaba çok merak ediyorum da?
  • Ağustos 2017'de 2100'e 1080 aldım ki pahalıydı millet hb indirimlerinden 1800-1900'lere aldı. Hey gidi günler hey..Şimdi en tırışka kart bile 1500 lira olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 29 Ocak 2019; 14:29:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: make up

Neymiş herşey orta seviye diyorsun.Mouse 300 TL. Bence bir bilene sorda topla.
    Önceden alsaydınız efendim.

Benim mausem ve aldığım firma bu
    şu andaki fiyata bak hele.https://www.incehesap.com/james-donkey-325rs-gaming-mouse-fiyati-33817/
    259 tl.

ben aldığımda ne kadarmış ?
    139 tl.

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER!

Geyette memnunum. BF 1 de oynarım bf 5 de.

1550 saat bf1 204 saat bf5 oynamıslıgım var. bf4 bf3 lerı saymıyorum bıle.

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Çok doğru. Hatta PC toplamayı düşünüyorsanız önce mouse araştırmanız gerekir. Ucuz mouse kullanırsanız PC yavaş çalışır, donma şikayetleri vs gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
  • Bende msi ge72vr var gtx 1060 3gb 32 gb ramli . 6.5kya aldım ikinci el garantili. Heryerde yazıyorum ikinci el garantili bulursanız kaçırmayın alın . Ne sorunu çıkabilir?

• bilgisayar pahalı değil kardeş senin paran değersiz.2010 yılında asus laptop almıştım 1400'e gt220m harici ekran kartı var çift çekirdek şimdi o paraya celeron bile vermiyorlar.
  • Parçalar pahalıda arkadaşta bilgisayar almak için değilde kısmış gibi görünmek için hazırlamış sanki.
    Yoksa herkes bütçesine göre birşeyler alabilir kimi celeron alır kimi i9..
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando57

neden yaptın bunu sorması ayıp
    Foto 630x828, yani kendisi yapmamış internetten bulmuş
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.