Şimdi Ara

Bilgisyar mühendisliği için üniversite tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LYS sonuçlarının açıklandığı bu dönemlerde benim gibi bütün mezun olan ögrencileri bir telaş sarmış durumda.Ben uzun zamandır Bilgisayar Mühendisliği bölümunde okumak istiyorum fakat üniversite seçiminde biraz kararsızım.Bu sene MF4 sıralamam 130.000 . Aklımda Bahçeşehir Üniversitesi (%35) ve Bilgi Üniversitesi (%50) var. Istanbul dışı istemiyorum.Sizdende bu üniversiteler ve bölüm hakkında tavsiyeler istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Kemerburgaz üni. Bilgisayar müh. hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • Okuduğunuz üniversitenin eğitimi nasıl olursa olsun adı çok önemli. Üniversite bir nevi etiketiniz olacak özel şirketler çok dikkat eder bu konuya. mesela biz aşağıdaki okullar hariç diğer özellerden adam almıyoruz.

Bahçeşehir
    Yeditepe
    Sabancı
    Koç
    Kadir Has
    Kültür
    Bilgi
    Beykent

Sabancı ve koçun puanları yüksektir giremezsin heralde oraya. yeditepenin eğitimi iyi önceliğin bence ora olsun ora olmazsa bahçeşehire ve bilgiye bakarsın
  • para sıkıntı değilse sabancı burssuz yaz. gelme ihtimali olabilir.
  • Yeditepe Üniversitesinin puanlarına baktığımda burssuz olarak kazanıyorum. Fakat biraz burs almam lazım.Bu yüzden Yeditepeyi listeden çıkarmak zorunda kaldım.Geriye Bahçeşehir ve Bilgi kalıyor. Acaba hangisinin bilgisayar mühendisliği için yurtdışı olanakları ve eğitimi daha iyidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syrena1 S kullanıcısına yanıt
    Bilgiyi pek bilmiyorum ama bahçeşehirde yüksek lisans yapan arkadaşlarım var okuldan ve imkanlarından memnunlar
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.