Şimdi Ara

Bilim kurgu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav az önce interstalleri izledim sonra Türkiye ne zaman bu kalitede filmler çekecek dedim kendi kendime. Hadi imkanları sal gitsin ne zaman hikayesi mantıklı, sürükleyici olan bi senaryo yazacak.

• Geçen tekrar izlediğim skyline filmi mi ne vardı o filmin içeriğinde uzaylılar insanların beyinlerini söküp organik makinelere takıp asker yapıyordu.

Aha dedim bu aynı Dünyayı Kurtaran Adam senaryosundaki olay. Orada da uzaylılar insan beyni peşinde koşuyordu.

Yani bence aslında olay senaryodan çok ne kadar para döküldüğü ile ilgili. Bir de alternatifinin ne kadara mal olduğu. Bom boş hiç bir senaryosu olmayan, zengin oğlan fakir kız hikayesi çeksen maliyeti 1 milyon TL ya tutuyor ya tutmuyor. Ama en basitinden bir görsel efekt vs. koymaya çalışsan milyon dolarlar havada uçuşuyor.

Günün sonunda da kazanacağın para belki de aynı para oluyor. O zaman da günün sonunda o milyon dolarları dökmüyorsun. Sonuçta olabilecek izlenme sayısı aynı.

• Hocam senaryo aynı olsa bile işleniş biçimi farklı oluyor. Dediğin gibi para çok önemli ama izleyici kitlesinin de önemi var. Hatrı sayılı izleyici yok. Komedi,dram kısmından dönüyor türk filmleri. Basit bi kayma olursa izlenme sayısı az oluyor yaptıkları harcama ellerinde patlıyor ne yazık ki.
  • Para ve o paranın düzgünce harcanması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.