Şimdi Ara

Bilim Tek Gerçektir(!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Sadece aydan bahsetmemişsin güneşten falanda bahsetmişsin işte etrafımızda ne dönüyorsa bahsetmişsin.
    dur ben tekrar edeyim o zaman da anlamaya çalış ne demişim;

ben dedim ki, bu kadar devasal kütlelerin yörüngeleri hiç şaşmıyor, her sene 365 gün 6 saat sonra mesela kuzey yarımkürede 21 haziranda en uzun gündüz oluşuyor, bu tarih hiç şaşmıyor, 22 haziran / 20 haziran olmuyor hep 21 haziran oluyor, şaşmıyor.

veya;

atıyorum biliminsanları hesaplıyor; 25 sene 10 ay 56 gün 8 saat 7 saniye 3 sanise sonra güneş tutulması olacak diyor,
    25 sene 10 ay 56 gün 8 saat 7 saniye 3 sanise sonra güneş tutulması gerçekleşiyor, saniye şaşmıyor.

bu kaos falan değil, bu bir düzendir..
    kaos olsaydı bilim insanları nerden bilelim bir dahaki güneş tutulmasını diyerek hesaplama yapamazlardı, ama hesaplıyorlar saniyesine kadar tutuyor çünkü bir düzen var açık ve net.

• mr.jk M kullanıcısına yanıt
    Benim dediğimin uzatılmış versionunu söylüyorsun tamam bende ayın düzenli bir şekilde dönmesinden bahsettim. Sende devasal kütlelerin saliesi salisesine nereye varcaginin hesaplandigini söylemişsin
    Ne fark var şimdi benim dediğimle senin dediğinin

Ayrıca gezegenler bir düzen içinde dönmesiyle tanrıyı daha doğrusu allah'ı nasıl bağdaştırdın kafanda onu anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim dediğimin uzatılmış versionunu söylüyorsun tamam bende ayın düzenli bir şekilde dönmesinden bahsettim. Sende devasal kütlelerin saliesi salisesine nereye varcaginin hesaplandigini söylemişsin
    Ne fark var şimdi benim dediğimle senin dediğinin

Ayrıca gezegenler bir düzen içinde dönmesiyle tanrıyı daha doğrusu allah'ı nasıl bağdaştırdın kafanda onu anlamadim.
    sen de düzen var diyorsan sorun yok zaten.

ben de bu düzeni kuran bir Allah'ı bir Güç'ü nasıl inkar ediyorsun onu anlamadım.

Knk ben şizofren miyim görmediğim şeylere inanayım ayıb edion.

• quote:

yok estağfurulluah hani elektriği de görmeyip 220volt cereyanda kömür olanlarda sizin kafadan mı diye düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

yok estağfurulluah hani elektriği de görmeyip 220volt cereyanda kömür olanlarda sizin kafadan mı diye düşünmeye başladım.

Alıntıları Göster
    Hayda hocam sizin dinde yanarak, boğularak, çarpılarak vs. çok feci ölümlerde ölen kişi şehit sayılmıyor muydu. Şehidin arkasından yakışıyor mu kömür olanlar diye bahsetmek, gerçi sizde mezhepten mezhebe tarikatten tarikate değişiyordu dimi kimin şehit olacağı falan.

• quote:

Hayda hocam sizin dinde yanarak, boğularak, çarpılarak vs. çok feci ölümlerde ölen kişi şehit sayılmıyor muydu. Şehidin arkasından yakışıyor mu kömür olanlar diye bahsetmek, gerçi sizde mezhepten mezhebe tarikatten tarikate değişiyordu dimi kimin şehit olacağı falan.

Alıntıları Göster
    bırak şimdi şehitlik konusunu hemen kıvırma dur daha yeni başladık,
    daha iki mesajda bu kadar çabuk kıvıracaksan neden ateist oldun o zaman.
    bak elektriği de göremiyorsun ama 220 volta girip kömür olanlar var onlar da senin güruh herhalde, görmeden inanmam knk diyenler

Hocam işime gelmeyen yerde hiç affetmem kıvırırım valla.

• quote:

Hocam işime gelmeyen yerde hiç affetmem kıvırırım valla.
    hocam adamsın,
    açıksözlü birisin tebrik ederim, umarım inancın ile ilgili fikrini değiştirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

hocam adamsın,
    açıksözlü birisin tebrik ederim, umarım inancın ile ilgili fikrini değiştirirsin

Alıntıları Göster
    İşine gelen şeyleri söyleyince hemen açık sözlü oluyoruz tabi

• quote:

İşine gelen şeyleri söyleyince hemen açık sözlü oluyoruz tabi

Alıntıları Göster
    Adam dinci potansiyeli gordu herhalde.

Gerci bende o izlenime kapilmadim degil.

Turbanli manita durumunda cihangir kahvesinde atayizme kufur etme hic de uzak gorunmedi geleceginde..

• quote:

Bunu gormeden az evvel ki mesaji yazdim.

Silemiyorum

Okuma lutfen..

• adam görmüyor, ne yazdığını da bilmiyor, bu da 220 volta teğet geçen versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F54F98451

Kerem hoca fizikçi zaten. Fizik açısından eleştiri yapmıyorum ben ona. Kerem hoca felsefede çok zayıf. Fakat felsefeyle diğer bilim insanlarına göre daha fazla ilgileniyor ve okuduğu belli ama akıl yürütmeleri genelde kötü. Karşı tarafın argümanlarını anlayamıyor pek. Bunun nedeni de sanırım diğer alanlarda okuma yapmakla beraber din felsefesinde eksik olması. Haksız yere çok fazla eleştiriliyor yine de. Dini konularda Celal Şengör'den daha iyi olduğunu düşünüyorum hitabeti daha kötü olmasına rağmen.
    Kerem hoca kit felsefi bilgi ve akil yurutmeleine ragmen semavi inanci ve yehovayi+allah i kolaylikla curutebiliyor.
    Tipki senin kaos yok veya hem kaotik hem duzenli iddianin curutulme kolayligi gibi.
    Kerem in arguman ve akil yurutmelerinin basitligini bi yerde karsit gorusun basitligine bagliyorum.
    Zira onun curutmeye calistigi sey mutlak yaratici degil.
    Muridin kazandigi savastan pay isteyen yaratici!!!
    Dolayisi ile super zeka ve argumana ihtiyaci yok..

• Allah'ı çürüttüğünü iddia ettiğin videonun veya yazının linkini atabilir misin incelemek istiyorum da.
  • Allah'ı mı çürütmüş

Turan Dursun'un meşhur ultrabilimsel "Süpürge Deneyi" gibi mi acaba bende merak ettim şindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reavero

fikri yok napsın anca gülebiliyor buna da şükür

Sana anca gülünür. Emme basma tulumba gibi cümlelere . Bide iki saat yazımı yazacaktım. Git işine be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reavero

Sana anca gülünür. Emme basma tulumba gibi cümlelere . Bide iki saat yazımı yazacaktım. Git işine be
    emme basma tulumba gibi cümle?
    ne demekse artık.
    sen bu kafayla yazı falan yazıp fikrini söyleyemezsin ki boşuna yapamayacağın işlerle uğraşma.

ben zaten işimdeyim, benden alıntı yapan sensin, sen gideceksin, ben değil.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.