Merhaba gençler , Bilinçli rezil olma egzersizi yapıcam fakat aklıma pek fikir gelmiyor , ahlaki kuralları delmeden ne tarz şeyler yaparsam rezil olurum sizce ? Önerilerinizi bekliyorum , misal toplum içinde şarkı söylemek gibi falan.
Onune cikan guzel bi kizin onunde diz cok ve eglenme teklif et benimle eglenir misin de biyerde gormustum komikti baya
Hahah hocam tipten sorunum yok allaha şükür , eylem olarak yapılabilecek şeyler lazım bana.
Eğlenme mi evlenme mi ? Anlamadım
Elektrik direğine çarpıp yere düşebilirsin.
RegretolR
kullanıcısına yanıt
Eglenme :D
Kendin ol
Yav arkadaş hahaha , ciddi cevaplar pls
Merhaba, yoksa selamun aleykum mu demeliydim ehehhe
Tamam denicem bunu :D
quote:
Orijinalden alıntı: Regretol
Merhaba gençler , Bilinçli rezil olma egzersizi yapıcam fakat aklıma pek fikir gelmiyor , ahlaki kuralları delmeden ne tarz şeyler yaparsam rezil olurum sizce ? Önerilerinizi bekliyorum , misal toplum içinde şarkı söylemek gibi falan.
Hayırdır hocam özgüven kursuna mı gittin?
Televizyon programında çıkmıştı bir yetkili uyguladıkları 2 teknik varmış. Kalabalık içerisinde arkanı dönüp birine yüksek sesle seslenmek (olmayan birine)
Ya da bir dükkana girip o dükkanla alakasız olan bir şeyi sormak.Kuyumcuya girip ekmek alabilir miyim demek gibi
Kendini geliştirmek için yapıyorsun herhalde
quote:
Hahah hocam tipten sorunum yok allaha şükür , eylem olarak yapılabilecek şeyler lazım bana.
No ss no güven
RegretolR
kullanıcısına yanıt
gel beraber halledelim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-03F61F2BE
Eglenme :D
otobüste sal bi uzun hava. Şoförle halay çekersiniz.
Bilgisayar Bağımlısı
kullanıcısına yanıt
Forumda sosyal fobiden muzdarip bir sürü arkadaş görüyorum , kendimde bir zamanlar bu sorunu orta seviyede yaşamıştım halen de azda olsa var diyebilirim. Hem rezil olma korkusunu ortadan kaldırmak hemde edindiğim tecrübelerde arkadaşlara yardımcı olmak için böyle bir şey deneyeceğim.
Aynen hocam.
ayranmadeni
kullanıcısına yanıt
Evet yazdım bunu da hocam , saol
Hahhahahah , süper bu
quote:
Hahhahahah , süper bu
git kıza bi şey ısmarlamayı teklif et sonra numarasını al akşam ararım de.
bunu bugün yaptım kız numara verdi. sondan 1. harfini hatırlayamadım bi türlü 10 farklı numara kaydettim whatsapptan kontrol ettim hepsi de bıyıklı sakallı dayı çıktı.