Şimdi Ara

Bilirubin Değerlerim Düşmüyor(Gidiyor muyum)?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorgunluk, gözlerde sararma derken doktora gittik ve bilirubin değerleri istendi, ilk bilirubin değerleri 0,2-1 arasında olması gerekirken 6.71 çıktı, doktor çok şaşırdı ''ilk defa bu kadar görüyorum'' dedi bana. Sonra vücud geliştirmeyi bıraktırdı ve 2 haftada 3.8'e kadar düştü. 2 Hafta gitmedim kan aldırmaya şimdi 7.48 çıktı. Yarın gastroentoloji'ye gideceğim. Sizce neden artar bu değerler. Sülalede Gut hastalığından genç yaşta ölen var.

• Geçmiş olsun bagalım deliganlı sana bişey olmaz no pain no gain raki bu hastalıktan kurtul ve sporuna geri dön!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Geçmiş olsun bagalım deliganlı sana bişey olmaz no pain no gain raki bu hastalıktan kurtul ve sporuna geri dön!

İNŞALLAH İNŞALLAH.
  • göz sararması rahatsızlığından gittim ben kan tahlilleri sonucu 3.8 çıktı. daha sonra ultrasona girdim iç organlar falan sağlammış fakat karaciğerim normaldenfazla yoruluyormuş gilbert sendromu dedi gönderdi, bir araştır istersen. sana da aynısını diyebilir spor yapıyoermuşsun bildiğim kadarıyla protein tozu karaciğeri yorar bunu bir sor doktoruna. gerçekten yüksekmiş değerlerin, allah şifa versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

göz sararması rahatsızlığından gittim ben kan tahlilleri sonucu 3.8 çıktı. daha sonra ultrasona girdim iç organlar falan sağlammış fakat karaciğerim normaldenfazla yoruluyormuş gilbert sendromu dedi gönderdi, bir araştır istersen. sana da aynısını diyebilir spor yapıyoermuşsun bildiğim kadarıyla protein tozu karaciğeri yorar bunu bir sor doktoruna. gerçekten yüksekmiş değerlerin, allah şifa versin.

İNŞALLAH bende de sorun çıkmaz, Gilbert'i bende de düşündüler. Çok fazla metal müzik dinliyorum ve nedense içimden headbang yapmak geliyor. Sence ondan da olabilir mi ? Bayağı terliyorum onu yaparkende. Bu arada sende sorun oldu mu ? Karaciğerin fazla çalışması sorun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 29 Ekim 2013; 16:17:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SNR Margin Tam Olarak Ne Oluyor?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.