Evet beyler 10. sınıfa geçtim. Tercihleri yaptık 2 hafta oldu geçen hafta okula başladım bölümler belli oldu ben bilişim beklerken makina geldi.
İlk gün sevindim ama şimdi ise herhangi birşey yok. Sadece okul bitsin diye ümit ediyorum. Ve oda birşey değil Kırıkkale Endüstri Meslek lisesinde kız yok. Bu yönden daha iyi. En azından hiç açılmamış olarak fabrikasından paket olarak çıkıcaz. İstediğim kız modelide böyle belki kızlarda böyle istiyodur ? He ne dersinz ? Ama şimdilerde kızlara pek takılmıyorum. Tip var yok değil , fena derecede espiri yaparım insanı yaşamdan soğuturum ama gel gelelim okumayı istiyorum kızları istemiyorum ( Lise'de) annemde diyor zaten sen şu okulunu HAYIRLISIYLA bitir üniversitede daha güzel kızlar bulursun
. Zaten makina bölümü nedeni sayesinde çok güzel meslekler var. İleride bir mühendis (müendiz) çıkarsan o zaman adam gibi birisini bulur evlenirsin diyor. Benimde kafama yatmadı değil :) Şu an SADECE OKULUM BİTİRMEK İSTİYORuM.
İçimi dökeyim dedim belki benimgibi arkadaşlarda vardır diye
Ha canım kız istiyomu ? Verseler parçalarım , işte o yüzden nasır tuttu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme