Konun Yeri Burası Değil Ama Sizin Görüşleriniz Benim İçin Çok Önemli Bilişim Sektöründe Aranılan Eleman Olmak İçin Neler Bilinmesi Gerekiyor?
Merhaba,
Öncelikle Algortima mantığını çok iyi bilmen ve anlaman lazım. Sonra hangi dil üzerine uzmanlaşmak istiyorsan, o yol da temelinden zirveye kadar ilerlemen gerekiyor. :)
Aslında tek başına öğrenebileceğin çok şey var serverları tanımak ve üst düzey bilgi sahibi olman için bir serverla ilgilenmen gerek böyle bir ortamın var mı?
Aslında sorun ekipmanlar. Şirketlerin bu tür kısımlarında görev alırsan bu alanda ilerleyebilirsin.
Aranılan eleman kelimesi bana çok genel geliyor,çünkü Bilişim sektöründe bir çok alan var hepsine hakim olmak imkansız gibi.
Ama sana tavsiyem bir alanda en iyisi olmaya, tek olmaya çalış hakkını veriyorsan insanların seni fark ediceklerini düşünüyorum.
quote:
Aslında tek başına öğrenebileceğin çok şey var serverları tanımak ve üst düzey bilgi sahibi olman için bir serverla ilgilenmen gerek böyle bir ortamın var mı?
Aslında sorun ekipmanlar. Şirketlerin bu tür kısımlarında görev alırsan bu alanda ilerleyebilirsin.
Aranılan eleman kelimesi bana çok genel geliyor,çünkü Bilişim sektöründe bir çok alan var hepsine hakim olmak imkansız gibi.
Ama sana tavsiyem bir alanda en iyisi olmaya, tek olmaya çalış hakkını veriyorsan insanların seni fark ediceklerini düşünüyorum.
Çok Haklısınız..
kimse de dememiş ki burası teknik yardım bölümü. konu yanlış yere açılmış
Konunun Yeri burası Değil Ama Sizin Görüşleriniz Benim İçin Çok Önemli
quote:
n55s-s1194v kimse de dememiş ki burası teknik yardım bölümü. konu yanlış yere açılmış
Konunun Başını Okumak İstemedin Galiba Kardeşim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme