Şimdi Ara

Biliyorum saka gibi fakat ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ediyorum da bir yerde okudum. Laptoplarin ekran karti degistirilebiliyormus. Acaba Asus k555l-xo406h modelinin ekran karti degisebilir mi ?

• Şaka gibi falan değil de;
    1- Kartı nereden bulacaksın, laptop yedek parçaları öyle oem gibi her yerde bulunamıyor.
    2- Kasayı dağıtabilecek misin? Varsay dağıttın, parça arttırmadan toplayabilecek misin?

Tüm laptoplarda harici olmuyor kart. Bazen moboya lehimli oluyor. elindeki laptop nasıl, araştırman, ya da kasayı dağıtman lazım?

Fantazi arıyorsan desktop vga kullan
    Esas şaka bu

• quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Şaka gibi falan değil de;
    1- Kartı nereden bulacaksın, laptop yedek parçaları öyle oem gibi her yerde bulunamıyor.
    2- Kasayı dağıtabilecek misin? Varsay dağıttın, parça arttırmadan toplayabilecek misin?

Tüm laptoplarda harici olmuyor kart. Bazen moboya lehimli oluyor. elindeki laptop nasıl, araştırman, ya da kasayı dağıtman lazım?

Fantazi arıyorsan desktop vga kullan
    Esas şaka bu

bunu denıcem sayende saol 780 tiyi degerlendırme vaktı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk_y

Merak ediyorum da bir yerde okudum. Laptoplarin ekran karti degistirilebiliyormus. Acaba Asus k555l-xo406h modelinin ekran karti degisebilir mi ?

Ekran kartini degostirebilmen icin laptopundaki vga. Mxm portu ile bagliysa degistirebilirsin fakat yeni karti adaptorunun besleyip besliyemeyecegini iyi arastirman lazim ve sanirim mxm portlu dahi olsa uyumsuzluk cikartma ihtimali bulunuyor technopat siteainde laptop ekran. Karti degiadirme videosu vardi sanirim oraya bor gozatmani oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lafda değişiyor ama uygulamada değişmiyor. Sonuçta şahine bugatti motoru da takabilirsin ama oyle birşey yapmak saçmalıktan başka birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Lafda değişiyor ama uygulamada değişmiyor. Sonuçta şahine bugatti motoru da takabilirsin ama oyle birşey yapmak saçmalıktan başka birşey olmaz.

Turuncu sakal , araba zaten bugatti ama sahin motoruyla calisiyor :) 12 gb ram , 3.0 GHz fakat ekran karti 840m . Ben ekran kartini 850m iledegistirmek istiyorum
  • Arkadaslar asus destek ile görüstüm ekran karti gömülüymüs :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk_y

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Lafda değişiyor ama uygulamada değişmiyor. Sonuçta şahine bugatti motoru da takabilirsin ama oyle birşey yapmak saçmalıktan başka birşey olmaz.

Turuncu sakal , araba zaten bugatti ama sahin motoruyla calisiyor :) 12 gb ram , 3.0 GHz fakat ekran karti 840m . Ben ekran kartini 850m iledegistirmek istiyorum

Değişmiyor işte. Ancak üst seviye laptopların kartları mxm slotlu oluyor. Zaten değişebilse bile 850m'i nerden alıcan? Belki servisi arayıp bulabilirsin ama onlar da senden laptobun yarı parasını isterler. Kısaca sen bu işi unut.
  • Zor iş piyasadan ekran kartını bulman lazım,kasayı açıp takabilmen lazım.Birine yaptırırsın belki ama ben güvenmezdim.
  • Saka değildir kanaryadır o.Saka olsa duramazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede videolu yapanlar var linkini istersen bana mesaj at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.