Şimdi Ara

bilkent fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okunur mu burada?Bilkent nasıldır?Buradan mezun olup sıkıntısı cekme imkanı var mıdır?

• Öğretim üyesi olmayacaksan, devlette ve özelde istihdamı çok az. Ayrıca genelde dereceye girenler, yüksek ortalamaya sahipler öğretim üyesi olmak için yurtdışına master ve doktoraya gider. O düşünceyle gidersen çok sıkı çalışman gerek.

Belki öğretmen de olabilirsin. Ki öğretmen olmak içinde o dert kesinlikle çekilmez orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent tam burslu fizik vr matematik tutuyor benim de ama okunmaz bu ülkede

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bilkent tam burslu fizik vr matematik tutuyor benim de ama okunmaz bu ülkede

bu ülkede hiçbirşey okunmaz kimseye hakedildiği değer verilmiyor.Bilkentin kontejan 20 11-12 tanesi yurtdısına doktoraya gidiyor 3-4 tanesi türkiyede kalıyor.Yılda zaten 14-15 civarı mezun verebiliyorlarmış sadece.Boğaziçinin de gelme imkanı var bana ama yapabileceğimden emin olsam yazacağım ama emin olamıyorum bu da mezuna kalmak oluyor ondan da çekiniyorum ygs de kötüydü lys de istediğim şeyler olmuyor.Ne yapacağımı bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentium cadant

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bilkent tam burslu fizik vr matematik tutuyor benim de ama okunmaz bu ülkede

bu ülkede hiçbirşey okunmaz kimseye hakedildiği değer verilmiyor.Bilkentin kontejan 20 11-12 tanesi yurtdısına doktoraya gidiyor 3-4 tanesi türkiyede kalıyor.Yılda zaten 14-15 civarı mezun verebiliyorlarmış sadece.Boğaziçinin de gelme imkanı var bana ama yapabileceğimden emin olsam yazacağım ama emin olamıyorum bu da mezuna kalmak oluyor ondan da çekiniyorum ygs de kötüydü lys de istediğim şeyler olmuyor.Ne yapacağımı bilmiyorum?

Sıralaman kaç bilmiyorum ama mühendislik yaz. Gazi marmara ege deu gibi yerler iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.