Şimdi Ara

Bilkent İktisat gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tm1 sıralamam 3700, bilkent iktisat 2800 ile kapatmış sizce gelme ihtimali var mı?

• Gelmez bence
  • Inşallah gelir dostum ama zor gibi.birde bu sene tm de önde olan mf sayısı fazla gibi düşer gibi geliyor.olmassa ne yapacaksın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hannibal_lecter16 H kullanıcısına yanıt
    Geçen seneye göre zor bir edebiyat kolay bir matematik bu kanıya nasıl vardın acaba ? İnşallah öyle olur da mantıksız geldi.
  • umarim gelir dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal_lecter16

Inşallah gelir dostum ama zor gibi.birde bu sene tm de önde olan mf sayısı fazla gibi düşer gibi geliyor.olmassa ne yapacaksın?

iktisattan başka bir tm bölümü düşünmüyorum,ilgimi çekmiyor.o yüzden muhtemelen odtü iktisat yazıcam,zira tobb türkçe ve galatasaray fransızca.hayırlısı artık.odtü'nün sıralaması moralimi bozuyor bayağı ama yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanaryafurki

Geçen seneye göre zor bir edebiyat kolay bir matematik bu kanıya nasıl vardın acaba ? İnşallah öyle olur da mantıksız geldi.

Ben fen liseli tm ciyim geçen sene de girdim sınava bu sene benim duyduğum ve bildiğim çok mf var tm de sıralaması çok iyi olup yazmayacak.birde edeb. sınavının zor olması tm cilere pek yaramadı kolay olsada yaramadı ama iyi oldukları kısım da kötü gelince mat. Belirleyici oldu bence mflerden bundan dolayı daha avantajlı oldu. Birde osym bütün sınavlara giren dedi buda etkilemiş oldu.ama siralamalar çok düşer mi bilmem bunu kestirmek zaten zor.hayırlısı demek lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam inşallah gelir mfden derecesi iyi gitmeyecek cok dediğiniz gibi ama ne kadar oynar bilinmez.Tm1 1166 arkadaşlar boğaziçi gelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sceptisch -- 4 Temmuz 2014; 21:33:14 >
  • Hocam tobb turkce ama hazirlik zorunlu diye biliyorum ama okul 11 ay :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.