Şimdi Ara

Bilkent İşletme Bilgi Yönetimi Hakkında ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben lise son sınıf öğrencisiyim ve bu bölüme yerleşmek istiyorum bu sene . Malum ygs 6 dan alıyor yani ygs kastıkk aylardır lys ye bakmadık bile o yüzden işime de geliyor Şimdi sizlere sorum bu üniversitenin bu bölümü hakkında bana elinizden geldiği kadar bilgi vermeniz , beni aydınlatmanız . Şimdiden teşekkürler :)

• k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafe38 -- 2 Mayıs 2013; 22:28:12 >
  • Mezun olunca kamuda iş bulmak zor, özelde şansını arayacaksınız.
  • arkadaşım o bölümde. ingilizcesi iyi olmasına rağmen derslerin zor geçtiğini söyledi ama iyi bir bölüm gelirse git özel şirketlerde rahat iş bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirif

Selam arkadaşlar ben lise son sınıf öğrencisiyim ve bu bölüme yerleşmek istiyorum bu sene . Malum ygs 6 dan alıyor yani ygs kastıkk aylardır lys ye bakmadık bile o yüzden işime de geliyor Şimdi sizlere sorum bu üniversitenin bu bölümü hakkında bana elinizden geldiği kadar bilgi vermeniz , beni aydınlatmanız . Şimdiden teşekkürler :)

Geçen yıl buraya yerleştim, şuan hazırlıktayım. Hazırlık zor ama çalışan pek zorlanmaz. Okulu ve bölümü tavsiye ederim, geçen yıl epey araştırmıştım. Ayrıca devlette iş olanağı işletme mezunu ile aynı.Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafe38 -- 2 Mayıs 2013; 22:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafe38

bu sene bu bölümün puan durumu nasıl olur sence kontenjanlar inmiş

Puanlar için kesin bir şey söylemek zor çünkü bölümü bilen ve yüksek sıralamalardan tercih edenler olabiliyor. Mesela geçen yıl 19bin sıralama ile bu bölüme yerleşen vardı. Ayrıca 20binden giren 2 kişi de ben tanıyorum. Böyle bir durum yine olursa zaten 5 kişilik tam burs kontenjanı hemen dolabilir ve puanı yüksek olur. Yarı bursluda ise 50bin sıralama ile yerleşen arkadaşım var yani listelerde görülen 1 milyon sıralaması kesinlikle önlere gelecektir. Bölüm tanıtımları da çok etkili oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafe38 -- 2 Mayıs 2013; 22:28:41 >
  • Söylediğim gibi belli olmaz sen yine de listene yaz gelebilir. Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü ise bazı üniversitelerde olduğu gibi sadece Turizm ve Otelcilik değil, yani Bilkent bu bölüm ile Turizm sektörüne yöneticiler yetiştirmek istiyor. Elbette mutfak eğitimleri vb. bu bölümde var ancak dediğim gibi asıl hedef yönetici yetiştirmek. Ayrıca daha okulun bitmeden çok iyi otellerde staj yapıyorsun. Bölüm içindeki stajları istediğin yerde değil Bilkent'in belirleyeceği belirli standarttaki yerlerde yapıyorsun. Ayrıca bölümü bitirip yüksek lisans ve dil öğrenerek farklı yönetim alanlarında da çalışabilirsin.
  • güzelmişşş sağol :)
  • Tercih listesinde görünce işletmenin çakması gibi gelmişti. Ayrıca %50 burslusuna bile 1.000.000'uncu (yanlış okumadınız 1 milyon) öğrenciyi almış bölümdür. Bazen düşünüyorum da bu kadar ders çalışıp emek verenlere yazık hakikatten. Hayır o değil arkadaşım bu bölümde %50 burslu okuyor, bir başkası da 30 bininci olup işletme bilgi yönetimi değil de işletme okuyor Bilkent'te %50 burslu. Arkadaşım da işletme okuyorum diyor o da. Didiklenesi bir konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafafurkan

quote:

Orijinalden alıntı: Mirif

Selam arkadaşlar ben lise son sınıf öğrencisiyim ve bu bölüme yerleşmek istiyorum bu sene . Malum ygs 6 dan alıyor yani ygs kastıkk aylardır lys ye bakmadık bile o yüzden işime de geliyor Şimdi sizlere sorum bu üniversitenin bu bölümü hakkında bana elinizden geldiği kadar bilgi vermeniz , beni aydınlatmanız . Şimdiden teşekkürler :)

Geçen yıl buraya yerleştim, şuan hazırlıktayım. Hazırlık zor ama çalışan pek zorlanmaz. Okulu ve bölümü tavsiye ederim, geçen yıl epey araştırmıştım. Ayrıca devlette iş olanağı işletme mezunu ile aynı.Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

İş bulurmuyuz naparız nasıl olur benim ygs 6 sıralamam türkiye de 190 küsür bininci . Bu bölüme girerim diye düşünüyorum bir de bilkent hazırlık ingilizce olması korkutuyor o konuda zorluk çekermiyiz çok :D

• İş alanı gayet geniş bir bölüm, kendinizi de geliştirirseniz iş sorun olmaz diye düşünüyorum. Hazırlık gerçekten zor, hazırlık yüzünden okulu bırakan arkadaşlarım var, hatta hazırlıkta 2 yıl kaldıktan sonra okuldan gönderilenler de var. Ama çalışan biriyseniz pek zorlanmazsınız.
    @Mirif

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.