Şimdi Ara

Bilkent işletme mi Ankara hukuk mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3600 sıralamam var beyler sizce hangisi bunlardan birnde okuyan bilgi verebilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilkent İşletme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu konuyu merak ediyorum up
  • Bilkent işletme yardır

• Türkiye birincisi ile arkadaş olursun bilkent işletme
  • lesfleursdumal kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce Boğaziçi iktisat Ankara hukuktan iyi midir? Nedenini de söylerseniz benim için çok faydalı olur
  • hukuk=cevre,dayi

ankara hukuk ya da herhangi bir hukuk fakultesinin farki yok.dayin varsa hakim olursun,cevren varsa avukatlik yaparsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Hukuk’la Bilkent Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Bilkent işletme nasıldır knk sence imkanı

• Bilkent işletme iyidir.

3.9 üstü ortalama ile bitirip başarılı bir lisans hayatı yaşarsan, mckinsey gibi uçuk maaşlar veren bir firmada çalışıp ortalama üstü bir avukatın rüyasında göremeyeceği paraları kazanabilirsin. Mesela dediğim bu firma 3 sene sonra harvard gibi bir üniversiteye mba yapmaya yolluyor.

Bilkent İşletme deyip geçme, güzel bölümdür. Ancak, bölümde tiki sayısı da çok.
  • Dakath kullanıcısına yanıt
    Tiki çok önemli değil knk ben yarıyılda okul bırakıp geldim bu hayat için burdaki arkadaşlarım kafama taktı o yüzden biraz sorma ihtiyaçı istedim hedefim bilkentti zaten teşekkürler yorum için

Siz böyle diyince aklıma Ahmet Orhon geldi. Bilkent işletmenin sağlam mezunlarından, mckinsey'de çalışmaya başlamış daha sonra harvard'da mba yapmış:) Şuan dubaide bir gökdelenin 345746. katında oturuyor....

Sayıyı elbette abarttım ama yaşadığı hayata imreniyorum gerçekten :D

Konu sahibi arkadaşa cevaben; Bilkent İşletme.
  • despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum için kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: despinaleaxo

Siz böyle diyince aklıma Ahmet Orhon geldi. Bilkent işletmenin sağlam mezunlarından, mckinsey'de çalışmaya başlamış daha sonra harvard'da mba yapmış:) Şuan dubaide bir gökdelenin 345746. katında oturuyor....

Sayıyı elbette abarttım ama yaşadığı hayata imreniyorum gerçekten :D

Konu sahibi arkadaşa cevaben; Bilkent İşletme.
    Ben son sınıf ee öğrencisiyim, mckinsey kafamı karıştırdı. abd'de doktora diyorduk ama sene sonunda kararımı değiştirebilirim. Maaşlar muhteşem. associate pozisyonunda çalışan birisi 10 bin dolar alıyor aylık.

bu da bilkent iktisat mezunu pınar abay, mckinsey'de işe başlamış 34 yaşında ing bank genel müdürü olmuş

http://www.finanscaddesi.com/Roportaj/31301/ing-bank-neden-pinar-abayi-secti.html

benden size tavsiye, deli gibi ortalama kasmaya çalışın. mckinsey denen firma 3.9 altı ortalaması olmayanı mülakata bile çağırmıyor, çok büyük istisnalar dışında. Alım yaptığı yerler de sadece bilkent, odtü, boğaziçi, sabancı ve koç. Başka yerden giren yok.

Evet gerçekten harika ama bilemiyorum, ben endüstrideyim mckinsey benim de aklımı karıştırıyor. EE'den biri vardı izmir fen mezunu yanlış hatırlamıyorsam, 3.9 gibi bir ortalamayla mckinseyde çalışıyordu yine daha sonra harvarddan mba aldı:( Bilmiyorum hocam, stanford gibi bir okulda doktora yapacak olsam giderdim herhalde.

Liseden beri tanıdığım iktisattan bir arkadaşım var, abisi ie'den yüksek bir dereceyle mezun oldu. Mckinsey'e giremedi, p&gde çalıştı birkaç yıl, bu yıl ise harvard mba'den mezun oldu. Tahmin edin hangi şirketin new york ofisinde çalışmaya başlayacak? Mckinsey... :(

Ben olsam mckinsey'nin yüzüne bakmazdım o durumda ama :D benimki de lüks biraz.

Saçma bir şekilde işletme ve endüstridekilerde ilk sınıflarda ben ceo olacağım yiaa şeklinde bir akım var. Herkes hedefine ceo olmayı koymuş, hele bi dur! değil mi ama ya :D
  • YumurtaDayandi kullanıcısına yanıt
    Knk bilkentte görüşürüz

• Up

• ankara hukuk okusan maximum hakim savcısın ama bilkent işletme okusan ceo bile olursun (maaş odaklı düşündüm de)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.