6k sıralamadan %50'si yazılır mı? |
bilkent makine
-
-
yazılabilir ama önüne ie yazman ya da imkanın varsa ee ücretli yazman daha iyi olur. Bölümü ben de araştırdım okuyan bir öğrenci iyi hocaların ayrıldığını söyledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swarleyyyy_ -- 30 Temmuz 2023; 12:20:30 > -
Mezun öğrenciler Bilkent'in kan kaybettiğini söyledi bana da hocam.Zaten ie'yi başa yazacağım ücretli ee kısmında da (parasal) problem yok ama kendime yediremiyorum full ücretli gitmeyi.
-
Hocam yediremeyecek bir şey yok. Eğitime para harcamaktan iyi bir şey olamaz. EE hala Bilkent’in en iyi bölümü bence yurt dışı yapıp kısa sürede o parayı rahatça çıkartırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swarleyyyy_ -- 30 Temmuz 2023; 12:48:49 > -
%50 makine yerine itü makine falan girerdim herhalde. Üstteki arkadaşa katılıyorum ee-ie daha f/p olur -
Makine odtü’de okunur babo -
Hocam onu da yazacağım ama gelmez %99, kontenjan düştü + mühendislik eğilimi var
-
Sabancı %50 de gözardı etmeyin hocam bence çap imkanları gayet iyi
-
Teşekkürler hocam yanıt için. Sabancı'ya çok bakamadım, şehir faktöründe Ankara çok baskın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X