Şimdi Ara

BİLKENT Mİ SABANCI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moleküler biyoloji ve genetik düşünüyorum %25 burslu veya ücretli ya sabancı ya bilkent düşünüyorum. İstanbulda yaşıyorum ama sizce hangisi kariyerim için daha yararlı olur? Sabancıya gidersem başka bölümler de düşünebilirim elektrik elektronik ya da endüstri gibi. Sizce hangisi verdiğim paraya daha çok değecek bir üniversite?

• istanbulda yaşıyosan sabancı gerçi pek istanbulda sayılmaz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sananebe123

istanbulda yaşıyosan sabancı gerçi pek istanbulda sayılmaz ama
    sorulurmu tabikide bilkent
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sananebe123

istanbulda yaşıyosan sabancı gerçi pek istanbulda sayılmaz ama
    Başlığa bakınca bilkent dedim ama İstanbulda olduğunu öğrenince fikrimi değiştirdim. Bence de Ankaraya gidip çile çekmeye gerek yok. Ama bölümü iyi araştır.
  • jo_be kullanıcısına yanıt
    evet bende o yönden kararsız kaldım ankarada okuyan arkadaşlarım hiç memnun değil. bölüm sence kötü mü?
    sabancıya gidersem büyük ihtimal karar değiştirim zaten orda sonradan bölüm seçiliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: abicokiyiya

evet bende o yönden kararsız kaldım ankarada okuyan arkadaşlarım hiç memnun değil. bölüm sence kötü mü?
    sabancıya gidersem büyük ihtimal karar değiştirim zaten orda sonradan bölüm seçiliyo
    up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: abicokiyiya

Bursadan bir kızla konuşmuştum bilkent mbgde en iyisi o yüzden geldim diyordu. Ama çok bilgim var diyemem yine de. Bu konuyu çok iyi araştırman lazım mbg riskli bölüm. Hani bölümüm olan bilgisayar için sorsaydın farketmez kafana göre git derdim.
    Kötü olan Ankarada değil gurbette okumak. Bana zor geliyor açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabikide Bilkent yurtdışı imkanı çok yüksek ankarada diyede üzülme bilkentin kampüsüne girince hangi şehirde olduğunu unutursun yani kesinlikle bilkent
  • istanbulda isen sabanci
    masrafa gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da o kısmı zor geliyor özellikle bir bayan olarak.. fakat bilkent de genetikte cidden en iyisi ve senelik 10bin lira daha az sabancıdan işin bu kısmını da düşünürsek.
  • abicokiyiya A kullanıcısına yanıt
    bence eğitim olarak bilkent diğer yönden bakarsan hep ailenle yaşamayacaksın biraz yalnız yaşamaya zora alışmaya ihtiyacı var insanın yoksa ileride çok zorlanırsın
  • drixer D kullanıcısına yanıt
    sabancıya gidersem zaten yurtta kalacağım çünkü normalde avrupa yakasında oturuyorum sabancı bildiğin gebzede..
  • sen daha lys girmeden nerden biliosun nereyi kazanacağını
  • Istanbulda kal bosver ankaraya alisamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: condrad

Istanbulda kal bosver ankaraya alisamazsin
    mbg demek akademik kariyer demek , akademik kariyer yapmayı düşünmüyorsan ve Türkiye düşünüyorsan başka bi iş alanı yok şu an , 4 sene sonra ne olur bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attj4d

mbg demek akademik kariyer demek , akademik kariyer yapmayı düşünmüyorsan ve Türkiye düşünüyorsan başka bi iş alanı yok şu an , 4 sene sonra ne olur bilemem.

Alıntıları Göster
    Bu bölümü seçeceksen mezun olduktan sonra yurtdışına gitmelisin yoksa 1500 tl maaşa razı olursun yurtdışı imkanı için bilkent daha iyi[boğaziçi de iyi]
    Laboratuvar olarak bilkent daha iyi
    Ankara diye düşünüyorsan hiç dert etme.Zaten ankara ile pek işin olmuyor Kampüs sana yetiyor.
    Bir de hayatın zorluklarını görürsün aileden ayrı kalarak.Yine de tercih senin.

• bakkalgazi12 B kullanıcısına yanıt
    En dusuk burasi diye bakiyorum elbette insanin basina ne gelecegi belli olmaz ama suan cok dusuk netlerle bile burasi tutuyor ve hedeflerim de bu universiteler, burs oranlari haric.

• abicokiyiya A kullanıcısına yanıt
    peki bölümü bitirince akademsiyen falan mı olmayı düşünüyosun
  • bakkalgazi12 B kullanıcısına yanıt
    Firmalarin laboratuarlarinda calismak.istiyorum mesela gida firmasi olur ilac olur. Akademisyenlik de olabilir onu da dusunebilirim ama dil filan gelistirmek istiyorum.baya onemli biri olmak istiyorum bu alanda

• quote:

Orijinalden alıntı: bakkalgazi12

peki bölümü bitirince akademsiyen falan mı olmayı düşünüyosun
    bilkent daha iyi diyenler herhalde sabancı'nın 1 milyon TL (veya hatta dolar) harcadığı yeni laboratuvarını bilmiyor demekki. Ha, dezavantajları yok değil, mesela yurtta kalırım demişsin fakat yazın o odalarda 1 saatten daha fazla sıcaklar yüzünden kalamazsın ki yaz okulu her öğrencinin kaçınılmaz bir sonudur. Fakat Bilkent'te 2 ferrarinin çarpışmasını duydukdan sonra daha mütevazı gördüğüm ve de imkanları geniş olan - yurt dışı açısından da, Sabancı'yı tercih ederdim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.