Şimdi Ara

bilkent mimarlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim birkaç sorum olacak.benim çizim yeteneğim yok ama inşaat mühendisi tanıdıklarım çizim yeteneği olması gerekmediğini ve bilgisayardan çizimlerin halledildiği söylüyor bilkent mimarlığa gitsem okuyabilir miyim? İkinci sorum bilkentten mezun olunca sıkıntım olur mu? Son sorum bilkentin burs kesilmesine baktım 7 yıl boyunca kesilmez yazıyo belli bir ortalamanın altına düşüncd kesilme riski var mı nu 7 yıl içinde? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam burslu düşünüyorsan bilkenti oradan vazgeçip odtü veya itüyü düşünmeni tavsiye ederim
  • esraayan kullanıcısına yanıt
    Nedenini sorabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: enes1903enes

Nedenini sorabilir miyim?

bölüm daha çok yeni olduğundan iyice araştırmak gerek, bölümde kaç profesör var son dönemlere doğru kaç tane seçmeli ders var ve bunları seçebilme imkanı var mı falan öğren bence, odtü ve itüde bölümün daha oturaklı olduğunu düşünüyorum, kolay gelsin
  • esraayan kullanıcısına yanıt
    Teşskkür ederim bi araştırayım o zaman

• Bende orayı yazmayı düşünüyorum ilk tercihime ve 3.500 kişi öndeyim sıralamada sizce gelir mi

• akkurdoglu A kullanıcısına yanıt
    Bence yüzde 99 gelir.Siz bölümü araştırdınız mı acaba yeni açılan bi bölüm olmasından dolayı öğretim üyelerini filan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim bilkent zor ve kaliteli bir üniversite özel bir üniversteden burslu mezun olup işsiz kalmak biraz zor ayrıca bu okul bilkent diyosun.hem çok iyi bir yabancı dil eğitimi ve çevre kazandırır sana

• Axell43 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için

• enes1903enes E kullanıcısına yanıt
    Tabi bunun yanında kötü yönleride var okulun ama bunları kabul etmen ve çok çalışman gerek .sonuçta risk almadan büyük işler yapılmıyo

• Adamlar artık elle çizim yapmıyorlar.En basiti Autocad.bkz.http://tr.wikipedia.org/wiki/AutoCAD Daha gelişmiş yüzlerce program var.Sen sadece haya gücünü zorlarsın :) Bu çizimlerin çıktısı bile bir sektör bkz.Ozalitçilik
    Mesela nasıl kötü yönleri

• Undebahklein U kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim

Başta özel okul garajı gerçekten çok değerli Türkiye'de iki tane Ferrari'nin çarpıştığı tek okul diye bi rivayet var ayrıca kampüs diğer üniverstelerikine göre pahalı bi kötü psikoloji oluşabilir

O yönden sıkıntı olmaz da sözlüklerde genel anlamda kötüleniyo neden acaba

Kıskanan kötüleyin olması çok normal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.