Şimdi Ara

bilkentliler bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben bilkentteyim(hazirlikta) ama cok mutsuzum.tam bursluyum.simdi burayi birakmak istiyorum iki secenegim var.ya tekrar ygs lys falan ya da sene sonunda yatay gecisle baska okula gecmek.bilkentte kaydi dondursam ya da izin alsam para istiyolar sanirim.bu pek gorunur bi secenek degil o yuzden.diger merak ettigim olay da okula sene sonuna kadar gitmezsem ne olur okuldan mi atilir ilisigim falan mi kesilir.boyle olmasini istemem cunku yatay gecis hakkim kalmaz.ogrenci islerine soramiyorum arkadaslar ozur dilerim cunku gitsem ringi beklesem part time isime gec kalirim.bir yardim edin lutfen bilenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilen biri varsa çok rica ediyorum baksın
  • neden mutsuzsun
  • kapsamlı burs olayı nasıl oluyor, %50 bilgisayar müh. girsem ama yinede ilk 10binde olsam kapsamlı bursa çeviriyorlar mı?
  • Dorocha kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla sadece tam burs kapsamlı bursa çevriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0rhan

neden mutsuzsun

ortamı vs tiksindirdi.tamamen kafaya koydum gitmeyi zaten
  • Hocam merkezi puanla yatay geçiş yapabilirsiniz.Sene sonuna kadar bekleyin ağustosta başvuruzu yapın.Bir aksilik olmazsa kabul olursunuz.Tıptan işletmeye geçebilirsiniz örnek olarak.

• ustam aklımda zaten o düşünce var sanırım merkezi usül sadece sene sonlarında oluyormuş.cevabın için çok teşekkürler.benim amacım kaydı dondurup ya da yarıyıl izni alıp adı herneyse artık sene sonuna kadar beklemek.dayanıyorum çünkü çok iradeli adamımdır ama çürüttü beni ortamın ve hazırlığın ciddiyetsizliği.kayıt dondurma içinse eğitim ücretini talep ediyolar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobainstaley

ustam aklımda zaten o düşünce var sanırım merkezi usül sadece sene sonlarında oluyormuş.cevabın için çok teşekkürler.benim amacım kaydı dondurup ya da yarıyıl izni alıp adı herneyse artık sene sonuna kadar beklemek.dayanıyorum çünkü çok iradeli adamımdır ama çürüttü beni ortamın ve hazırlığın ciddiyetsizliği.kayıt dondurma içinse eğitim ücretini talep ediyolar sanırım.

Hocam dayanın ne olursa olsun gene gidin belki sevebilirsiniz bende hazırlık okumuştum anlıyorum sizi.Olmazsa ağustosta başvurun bende başvurmuştum hatta sonra vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: cobainstaley

quote:

Orijinalden alıntı: k0rhan

neden mutsuzsun

ortamı vs tiksindirdi.tamamen kafaya koydum gitmeyi zaten

Bu derece tiksindiren nedir az detay verebilir misiniz...

Öğrenci yada eğitim kalitesi mi çok düşük?

Tiki concon diye tabir edilen tipler mi çok fazla...

Fazla sosyetik bir ortam mı?

Ki bunlar hazırlık ile mi sınırlı yoksa üniversitenin genelinde mi geçerli...
  • Hazirligin egitimi cidden cok kotu.kedi yavrusunu gosterip aslan istiyolar diyelim.kucuklukten beri alisveris merkezi kurduysan oyle yerlerde takilmayi cidden seviyorsan ve ingilizceyi cocuklukta hallettiysen tam sana gore bir yer.ortam elbetteki cok sosyetik.

• Kardes bende hazırlık kapsamlı bursluyum makine bölüm gel biraz takilak istersen boşver gittme bölümde ortam daha iyidir bence benim cevre pek kötü değil net gidip online oyun filan atiyoruz istersen istersen ozel den yaz

• Bide ben elementr başladım ondan çok kolay geliyor takmiyorumfazla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.