< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilmek isterdim
-
-
Bunu düşündüğün zaman bitmiştir hocam çoğu kişi özverili davranmadan en iyi ilişkilere sahip oluyor da biz olamıyorsak çok da zorlamanın anlamı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sürdürülemeyecek ilişki içinde olmak iki birey içinde mutsuzluk yaratır.. Sen denedikçe daha fazla hayal kırıklığına uğrarsın. Ama bunun belli bir eşik değeri vardır. İlerleme kaydediyor mu bakarsın. Olmuyor ise olmuyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qawl -- 14 Aralık 2024; 15:21:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte, ilerleme kaydetmediğini görsen zaten bunu anladığında bitirirsin fakat o ilerlemeleri, çabayı görünce kestirip stamıyorsun sevdiğinde ki bence atılmamalı da. hele ki karşındaki huy bakımından düzgün karakterli biriyse. öyle birini kaybetmek o kadar kolay göze alınmamalı bence.
her türlü bağ için konuşuyorum bu arada, çocuklarla, büyüklerle, arkadaşlarla, karşı cinsle...
Eskiden kovalardım, yaşlandım artık. Kestirip atıyorum can sıktığı zaman. İnsanların değişmeyeceğini tecrübe ettim, ve çizgilerim net. Geçeni siliyorum.
İş konusunda ise, tamamen maddiyata bağlı. Para için çalışıyoruz sonuçta, getirisi ne kadar yüksek olacaksa, o kadar zorluyorum.
-
Nasıl "artık yok" oldu 🤔
İnsanların değişmeyeceğini, değişmeyi çoğunlukla tercih etmediğini biliyorum ama aynı zamanda değişmek istediğinde değişebileceğini ve ben değişebiliyorsam insanlar da değişebilir düşüncesini ısrarla sürdürmeye çalışan bir tarafım var.
Bu yaş aldıkça geçen bir durum diyebilir miyiz o halde sizin deneyimlerinizden?
Benim şöyle bir tecrübem var bu konuda. Senin için başında değişmiyorsa, sonunda da değişmiyor.
Evlilik istemeyen erkeğin, 7 yıllık sevgilisinden ayrıldıktan 6 ay sonra başkasıyla evlenmesi örneği mesela. Bunu değiştirmeye 7 yıl uğraşan kız, ve 6 ayda kendi kendine değişen bir erkek...
Gördüğüm her konuda böyle oldu maalesef. Benim karşımda X toksik hareketi yapan, o yüzden ayrıldığım kız arkadaşım mesela, benden sonraki erkek arkadaşı için "değişmişti." Daha sonra tekrar birlikte olduğumuzda ise yine aynı şekilde davanıyordu...
-
7 yıllık sevgilisinden sonra 6 ayda tak diye evlenme kararı alan erkek mi, yemin ederim kalbim sıkıştı okurken..
Çok yaygın:
eksisozluk.comJust a moment...https://eksisozluk.com/uzun-iliski-sonrasi-hemen-birisini-bulup-evlenmek--2427281 -
acaba bu evlenilecek kız, eğlenilecek kız muhabbeti mi?...
her ilişki kendi içinde dinamikleriyle değerlendirilmeli kanımca ama 7 yıllık ilişki için düşündüğümde, evlilik için eksik olan neydi bilemiyorum fakat bir sonuca bağlanılmamışsa o 7 yıl onları bir arada tutan neydi diye düşünmeden edemedim.
-
E biz zamanında demiştik.
-
Evlenebilir, fakat ben bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Karşısındakini tanımadan evlenen erkeğin ileride sorun yaşaması çok yüksek ihtimal, 6 ay ise bir insanı tanımak için yeterli değil. O yüzden pek çok evli erkek "eşim evlendikten sonra çok değişti" diyor, çünkü 6 ay, haftada bir görüşürken rol yapmak kolay. Sonra da o kadar masraf sonrası boşanıp, ömrü boyu nafaka ödüyor.
-
Bilemiyorum ama, neresinden tutsan elinde kalıyor.
-
Israr etmek = sapkınlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neyde ısrar olduğuna göre değişir,
mesela ben daha sorunlu bir arkadaşsam ve karşımda daha normal bir arkadaşım varsa ve bu bağda genellikle sorun da benim yüüzmden çıkıyorsa ben değişmek için çaba gösteririrm...
başka bir örnek verirsem bir iş için gelecek vaat ettiğini düşünüyorsam o konuda da ısrar ederim... bunlar makul, mantıklı...
Benzer içerikler
- geçmişe dönük dekont alma
- popeyes chipotle sos
- okuldan kaçmanın cezası lise
- köpek kovucu cihaz yorumları
- 1 şişe volim sarhoş eder mi
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X