Bildirim
bilmiyorum daha önce paylaşıldı mı ama sakın denemeyin :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vidyonun fake olduğu belli de, hadi diyelim gerçek olsun..
çok büyük idda da bulunuyorum, kimse yapamaz... -
hergün render atıyorum photoshopla uğraşıyorum fake anllarım sanırım sen araç inerken hızlı inişinden dolayı fake olduğunu düşünüyorsun videoyu yavaşlatıp hızlandırıyorlar sanırım bu da fake gibi geliyor çok inceledim açık bulamadım belki araç inerken fark edilebilir oraları sürekli izledim tampon fln yere değmesi lazm o açıyla eğer fakese çok profosyenelce hazırlanmış ondan eminim... ama fake gibi durmuyor...
quote:
Orijinalden alıntı: uazro
vidyonun fake olduğu belli de, hadi diyelim gerçek olsun..
çok büyük idda da bulunuyorum, kimse yapamaz...
-
Hiç inanmadım şahsen ... -
nasıl açık bulamadın sonunda games diyo kesinlikle fake kaykaymı bu yaw araba ters düşüyor düz devam ediyor -
kardeş %100 fake -
aracın havada tam 180 derece dönüp bir anda inmeside fake olma olasılığını katıyor ne bileyim nasıl bir moment hesabı var orda nasıl dönüyor o kadar dar alanda küçük bir sapma mazallah ama bide şu var hava da hiç böle araba görmedik belki ondan fake gibi geldi :) -
İnandırıcı gelmedi. -
evet fake inişleri yavaşlatılmış izleyince anlaşılıyor aracın yerle birleşmesini saklamışlar ama araba sarsılmadan devam ediyor evet fake
kimse nasıl anlamadın demesin arkadaş yollayınca direk olmuş gözüyle baktım tekrar tekrar izleyince çaktım.. önyargılı olmamak gerk:) -
quote:
Orijinalden alıntı: H_QmR
İnandırıcı gelmedi.
Tebrikler,doğru cevaba yaklaştınız
-
Fake ya bu
ama güzel yapmışlar -
bu araba herhalde 10 metrede 150Km/s hiza ulasiyor. -
Etmeyin eylemeyin, gerçek olma ihtimali yok. -
Fake. -
Her Ne KAdar Fake Olsa Bile Çok Çılgınca Geldi -
ben inandım
şaka şaka ama olabilirde olmayabilirde
hadi diyelim oldu belkide olmamıştır
hiç bişey yoktan var edilmemiştir
var olanda yok edilemez
yok edilemez tek şey hiçbirşeydir
hiç birşey imkansız değildir
imkansız olan imkansızlıktır
ben sıyırdım yine -
Adamlar kimseyi kandırmaya çalışmamış ki zaten. Car games diye reklamı çakmışlar sonuna. Bunun gerçek olduğuna inanmak için kimse alınmasın ama aptaldan öte birşey olmak lazım. -
Bunu oyunda yapmak istesen bile yapamazsın.. -
fake make adamlar amacına ulaştı
şuanda bunu tartışıyoruz -
Amma güldüm
@Alp_85
Hocam sankı o video çekilirken yanında bulundunuz kendi yaptıgınız video gibi paylaştıgınız videoyu savunuyorsunuz.
Benzer içerikler
- adblue bitti araç çalışmıyor
- citroen berlingo tavsiye eder misiniz
- volkswagen bora kronik sorunları
- ford fiesta arıza lambaları
- lastik üretim yılı önemli mi
- dfsk e5 fiyat
- citroen c4x 2024 fiyat listesi
- fiat 500e fiyat listesi
- passat üretimi durdu mu
- toyota supra 1994 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X