Klavye cekmeceli masalarda da klavye çekmecesi çok geniş olmadığı için hem klavye hem fare aynı anda sığmıyor, sığsa bile fare için hareket alanı kalmıyor veya geniş fare altlığı kullanılamıyor. Göz sağlığı konusunda haklınız ancak masa derinliği geniş ise yeterli mesafe sağlanıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 3 Ocak 2021; 16:26:30 > |
BİM 13 Ocak Bilgisayar Ekipmanları (4. sayfa)
-
-
GTX1060
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: C Vitaminekulaklık kapanın elinde kalır herhalde
steelseries mi?
-
rival 3 iyi mi? logitech prodigy den geçilir mi ?
-
daha pahaliya satmuslar o zaman
Çok doğru. Ama sonradan takılan klavye çekmeceleri görmüştüm bir ara, eğer masayı çok beğenen varsa.
-
Mouse peşinde teyzeler -
Prodigyden geçilmez çok benzer mouseler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ytyy
Prodigyden geçilmez çok benzer mouseler.Teşekkür ederim. Bana da çok gereksiz masraf gibi geldi. Almak için almayayım.
-
masayı biraz geri çekip monitörü duvara asarsanız iyi oluyor kardeşim ilk başta memnundu ama sonra rahatsız etmeye başladı dedi çare olarak monitörü asmakta buldu. 27" ve üzeri kesinlikle 1m nin üzerinde mesafede olmalı. ips ler zaten çok göz alıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SertyAdamsmasayı biraz geri çekip monitörü duvara asarsanız iyi oluyor kardeşim ilk başta memnundu ama sonra rahatsız etmeye başladı dedi çare olarak monitörü asmakta buldu. 27" ve üzeri kesinlikle 1m nin üzerinde mesafede olmalı. ips ler zaten çok göz alıyor.
Yer müsait ise duvara asmak da güzel bir çözüm tabii. Benim masa 75 cm derinliğinde, 24 inç TN panel monitör ile 80 cm. civarı mesafeye kadar geride oturabiliyorum ve bir problem yaşamıyorum. Monitörün tabanı yuvarlak olduğu için istesem biraz daha ileri alabilirim ancak dediğim gibi sıkıntı yok. Üçgen bacak monitörlerde daha da ileri almak mümkün olur mu bilemem.
-
Monitörünüz 24” den büyük değilse 70cm derinlik gayet yeterli bence. Çok da uzaktan onlinr oyun oynayamazsınız bence. -
ben de canlı ders için alıcam. acaba kulaklık çıkışı ikili mi. yoksa telefon gibi tekli mi
Hocam amazondan aldığım üründe tek kulaklık jakı ve ekstra kutu içinde kulaklık ve mikrofon ayırıcı kablo çıktı.Yani istersen tek kablo ile istersende kulaklığı ayrı girişe mikrofonu ayrı girişe takarak kullanabilirsin.
-
Yedirmezler bize -
Modelini yazıp araştırdım 3 GB GTX 1050 var içinde. 7k değmez bu laptopa kesinlikle.
-
Yalnız logitech 10 milyon tıklama ömrüne sahipken..
Steelseries 60 milyon tıklama ömrüne sahip.
-
Steelseriesleri ihtiyaçı olan kaçırmasın fatura kestirmeyi unutmayın fiş üzerindeki yazıları siliniyor 1 yıldan sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: YoureGodDamnRightBu devirde 1050li notebook'a 7k vermek... sakın arkadaşlar, hele oyun falan için sakın düşünmeyin.
Ekran kartı olmuyan apu'lu laptopları 6bine satıyorlar piyasaya bakmanı öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X