Şimdi Ara

BİM 13 Ocak Bilgisayar Ekipmanları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
13
Favori
85.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Bu tip masaları tavsiye etmem. Ekrana çok yakın oluyorsunuz çok göz yoruyor. Klavyesi çıkıntılı masaları tercih edin.

Klavye cekmeceli masalarda da klavye çekmecesi çok geniş olmadığı için hem klavye hem fare aynı anda sığmıyor, sığsa bile fare için hareket alanı kalmıyor veya geniş fare altlığı kullanılamıyor. Göz sağlığı konusunda haklınız ancak masa derinliği geniş ise yeterli mesafe sağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 3 Ocak 2021; 16:26:30 >
  • man utd kullanıcısına yanıt

GTX1060

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

kulaklık kapanın elinde kalır herhalde

steelseries mi?

• rival 3 iyi mi? logitech prodigy den geçilir mi ?

• Thekanarya kullanıcısına yanıt

daha pahaliya satmuslar o zaman

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Çok doğru. Ama sonradan takılan klavye çekmeceleri görmüştüm bir ara, eğer masayı çok beğenen varsa.

• Mouse peşinde teyzeler
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Prodigyden geçilmez çok benzer mouseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ytyy

Prodigyden geçilmez çok benzer mouseler.

Teşekkür ederim. Bana da çok gereksiz masraf gibi geldi. Almak için almayayım.

• outofnick O kullanıcısına yanıt

masayı biraz geri çekip monitörü duvara asarsanız iyi oluyor kardeşim ilk başta memnundu ama sonra rahatsız etmeye başladı dedi çare olarak monitörü asmakta buldu. 27" ve üzeri kesinlikle 1m nin üzerinde mesafede olmalı. ips ler zaten çok göz alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

masayı biraz geri çekip monitörü duvara asarsanız iyi oluyor kardeşim ilk başta memnundu ama sonra rahatsız etmeye başladı dedi çare olarak monitörü asmakta buldu. 27" ve üzeri kesinlikle 1m nin üzerinde mesafede olmalı. ips ler zaten çok göz alıyor.

Yer müsait ise duvara asmak da güzel bir çözüm tabii. Benim masa 75 cm derinliğinde, 24 inç TN panel monitör ile 80 cm. civarı mesafeye kadar geride oturabiliyorum ve bir problem yaşamıyorum. Monitörün tabanı yuvarlak olduğu için istesem biraz daha ileri alabilirim ancak dediğim gibi sıkıntı yok. Üçgen bacak monitörlerde daha da ileri almak mümkün olur mu bilemem.

• SertyAdams kullanıcısına yanıt
    Monitörünüz 24” den büyük değilse 70cm derinlik gayet yeterli bence. Çok da uzaktan onlinr oyun oynayamazsınız bence.
  • melikazim M kullanıcısına yanıt

ben de canlı ders için alıcam. acaba kulaklık çıkışı ikili mi. yoksa telefon gibi tekli mi

• woop kullanıcısına yanıt

Hocam amazondan aldığım üründe tek kulaklık jakı ve ekstra kutu içinde kulaklık ve mikrofon ayırıcı kablo çıktı.Yani istersen tek kablo ile istersende kulaklığı ayrı girişe mikrofonu ayrı girişe takarak kullanabilirsin.

• Felurian kullanıcısına yanıt
    Yedirmezler bize
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Modelini yazıp araştırdım 3 GB GTX 1050 var içinde. 7k değmez bu laptopa kesinlikle.

• Ytyy kullanıcısına yanıt

Yalnız logitech 10 milyon tıklama ömrüne sahipken..

Steelseries 60 milyon tıklama ömrüne sahip.

• Steelseriesleri ihtiyaçı olan kaçırmasın fatura kestirmeyi unutmayın fiş üzerindeki yazıları siliniyor 1 yıldan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoureGodDamnRight

Bu devirde 1050li notebook'a 7k vermek... sakın arkadaşlar, hele oyun falan için sakın düşünmeyin.

Ekran kartı olmuyan apu'lu laptopları 6bine satıyorlar piyasaya bakmanı öneririm

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.