Ben bu fiyatları bugün için sanıyordum. Komşum kulaklık arıyor. Ona söyledim, Steelseries Arctis 1 için sabahın köründe BİM'in açılışını beklemiş. Yakınlarda da BİM yok, 20 dakika yol gitmiş. Oluyor böyle bazen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 4 Ocak 2021; 22:19:49 > |
BİM 13 Ocak Bilgisayar Ekipmanları (6. sayfa)
-
-
Beyler Steelseries Arctis 1 Cs Go için iş görür mü ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bL00ddrunkBeyler Steelseries Arctis 1 Cs Go için iş görür mü ?
görür tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.avansas.com/ofis-masalari-c-144696
Masa alacaksınız böyle bir şey alın tüm eşyalarınızı koyun. Ben aldım çok memnunum
-
Gayet güzelmiş. Fiyat konusunu bilmiyorum ama masa uzun ve geniş.
-
Bime gelen ürünlerin fiyatı piyasaya göre çok iyi.
-
Arctis 1 piyasaya göre %47, Rival 3 de %38 civarı ucuz, doğru modellere mi bakıyorum ben ya?
-
Hazır herkes buradayken yükseklik ayarlı masa tavsiyesinde bulunabilecek var mı? Bazen ayakta kullanmak istiyorum bilgisayarı.
-
Genislik kac cm ?
Beyler masa alınır, mdf masa 400 tl yok hiç bir yerde.. Olanlar da sunta...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rival 3 alacağınıza indirimlerde 150 tl ye logitech g102 alırsınız daha iyi.
O kulaklığın ederi o zaten o da dolar yüzünden yoksa kaç yıllık kulaklık. Eskiden o paralara siberia alıyorduk v2 alınırdı.
-
Arkadaşlar elimde James Donkey 712 var ve sürücüleri neomidyum 50mm. Arctis 1 fazlasıyla daha pahalı olmasına rağmen 40mm neomidyum sürücüler kullanılmış. Sizce geçiş yapmak mantıklı mı? Bana pek mantıklı görünmedi. Bilgili arkadaşların cevabını bekliyorum. Teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RosarianArkadaşlar elimde James Donkey 712 var ve sürücüleri neomidyum 50mm. Arctis 1 fazlasıyla daha pahalı olmasına rağmen 40mm neomidyum sürücüler kullanılmış. Sizce geçiş yapmak mantıklı mı? Bana pek mantıklı görünmedi. Bilgili arkadaşların cevabını bekliyorum. Teşekkür ederim.
Geçme hocam. Geçersen eline artı olarak pek bir şey geçmeyecek. hatta rahatlık kaybedeceksin. donkey daha konforlu
-
Teşekkür ederim.
-
Sabahın köründe kapıda ilk giren olsak ve ürünü bulamazsak ne yapmalıyız ? Şikayet vs hakkımız oluyor mu ürün ayırtanlara
-
Bu ürünler bir tane bile olsa tüm BİM mağazalarına geliyor mu? Bir stanley termos vakasında gitmiştim bize gelmedi demişlerdi inanmamıştım ama üzerine de düşmemiştim.
-
Arkadaşlar Amazonda temmuz fiyatı 350tl kulaklığın haliyle bim de bu fiyata satmış oluyor iyi hoş ama sorun şu ki 6 ayda bir şeyin fiyatı %100 zamlanır mı ya????
-
benim aklıma bimin sahte apple kulaklık sattığı zamanki açıklaması geliyor ki bizzat arkadaşım aynı gün iade etti. şimdi de inceden bir kıllandırıyor ama bir görmek lazım tabi.
Masa alınır gibi ya, yakalarsam kaparım ben bir tane. Yalnız bu tarz masalar iyi midir? Ön tarafta ayak yok dayansak kırılır gibi duruyor o aklımı karıştırdı. Bu modele yakın masa kullanan varsa yorum yapabilir mi?
Logitech g930 kablosuz kulaklıktan buna geçilir mi acaba. Yaklaşık 4 sene oldu kulaklığı alalı, usb girişi hafiften gidip gelmeye başladı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X