Eğer tamiri mümkün ise tamir edin veya ettirin hocam. Bende de yaklaşık 3 yıllık cloud 2 var. Kafa bandı ve suni deri pedler dökülmeye başladı. Aliexp.ten yedek ped ve kafa bandı aldım, onu tamir edeceğim. Kafa bandı için havya ile lehim lazım. Hiç yapmadığım bir şey ama biraz pratik kazanıp yapacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİM 13 Ocak Bilgisayar Ekipmanları (7. sayfa)
-
-
Teşekkürler cevabınız için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
technopatta gördüm adam 2 tane rival 3 almış adam hem fişi hem mouseyi paylaşmış bulmak imkansız gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiseReise -- 8 Ocak 2021; 10:56:18 > -
E nasıl olur bu torpil mi? Kul hakkımız haram olsun böylelerine..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi producermk -- 8 Ocak 2021; 10:11:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şikayet ettim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: daquiedSoran arkadaşlar için
Alıntıları Göstermasa altında kullanıdıgınız ledin linki var mı?
-
bilgisayarı almayı düşünüyordum ama kaldırılmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReiseReisetechnopatta gördüm adam 2 tane rival 3 almış adam hem fişi hem mouseyi paylaşmış bulmak imkansız gibi
Ne var bunda reis. Bim kasiyerleriyle iyi geçinin her gittiğinizde muhabbet edin kolay gelsin diyin, Adlarını öğrenin, arkadaşlık kurun.bu kadar basit bir olay. Mesela ben 1 tane rival 3 ayırttım. 2 3 güne gidip alacağım. Böyle yapan 1 ton insan var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kasiyerlerle aram iyi olduğu için bazen işe yarıyor doğru bilgiquote:
Orijinalden alıntı: Atını Öpen KovboyNe var bunda reis. Bim kasiyerleriyle iyi geçinin her gittiğinizde muhabbet edin kolay gelsin diyin, Adlarını öğrenin, arkadaşlık kurun.bu kadar basit bir olay. Mesela ben 1 tane rival 3 ayırttım. 2 3 güne gidip alacağım. Böyle yapan 1 ton insan var.
Alıntıları Göster -
Vay be, hakka girmek legalize edilir olmuş. Yapabiliyor olman, yapılabiliyor olması bunun karaktersizlik olmadığı anlamına gelmez. İki kuruş için kendinize olan saygınızı yitirmeyin. Para kazanılır, kaybedilir. Sağlık kazanılır, kaybedilir. Sevdiklerimizi kazanır, kaybederiz. Gururunuzu kaybetmeyin bari, zaten bir insanın kıymeti bununla ölçülür.
"Böyle yapan karaktersiz, aşağılık, kültürsüz, gurursuz bir ton insan var. Neden ben de onlardan biri olmayayım ki?" denmez, aslolan nicelik değil niteliktir. Doğru ile yanlışı ayırt etmede sayıların önemi yoktur, değerlerin önemi vardır.
Hayatım boyunca bir insana işim düşer, işlerim kolaylaşır diye yanlamadım. Aklıma bile gelmedi. Yalnız genel olarak zaten insanlara karşı saygı duyduğum için, işlerim yolunda gider ve insanlar "hakkım olanı" almam için bana yardımcı olur ve görevlerini lâyıkıyla yerine getirmeye çalışır, baştan savmaz. O yüzden "bazen işe yarar" diye biriyle aranı iyi tutmak, yaptığı iş sebebiyle normalde pas vermeyeceği insanla iletişim geliştirmeye çalışmak acizliktir. Bilginiz olsun.
Umarım yaşlar ufaktır, büyüyünce anlarsınız. Yaş büyükse zaten bunda bir sıkıntı görmediğiniz için vay çevrenizin hâline. Gerçi böyle insanların çevresi de kendisi gibi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 8 Ocak 2021; 14:6:3 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai HelVay be, hakka girmek legalize edilir olmuş. Yapabiliyor olman, yapılabiliyor olması bunun karaktersizlik olmadığı anlamına gelmez. İki kuruş için kendinize olan saygınızı yitirmeyin. Para kazanılır, kaybedilir. Sağlık kazanılır, kaybedilir. Sevdiklerimizi kazanır, kaybederiz. Gururunuzu kaybetmeyin bari, zaten bir insanın kıymeti bununla ölçülür.
"Böyle yapan karaktersiz, aşağılık, kültürsüz, gurursuz bir ton insan var. Neden ben de onlardan biri olmayayım ki?" denmez, aslolan nicelik değil niteliktir. Doğru ile yanlışı ayırt etmede sayıların önemi yoktur, değerlerin önemi vardır.
Hayatım boyunca bir insana işim düşer, işlerim kolaylaşır diye yanlamadım. Aklıma bile gelmedi. Yalnız genel olarak zaten insanlara karşı saygı duyduğum için, işlerim yolunda gider ve insanlar "hakkım olanı" almam için bana yardımcı olur ve görevlerini lâyıkıyla yerine getirmeye çalışır, baştan savmaz. O yüzden "bazen işe yarar" diye biriyle aranı iyi tutmak, yaptığı iş sebebiyle normalde pas vermeyeceği insanla iletişim geliştirmeye çalışmak acizliktir. Bilginiz olsun.
Umarım yaşlar ufaktır, büyüyünce anlarsınız. Yaş büyükse zaten bunda bir sıkıntı görmediğiniz için vay çevrenizin hâline. Gerçi böyle insanların çevresi de kendisi gibi olur.
Forumun katıksız en iyi çarı, biat edin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atını Öpen KovboyNe var bunda reis. Bim kasiyerleriyle iyi geçinin her gittiğinizde muhabbet edin kolay gelsin diyin, Adlarını öğrenin, arkadaşlık kurun.bu kadar basit bir olay. Mesela ben 1 tane rival 3 ayırttım. 2 3 güne gidip alacağım. Böyle yapan 1 ton insan var.
Alıntıları GösterGörün bunları liyakatsiz, kokuşmuşluk, hak yeme her yerde sadece devlette yok.En alttan en üstte.Adamlar hak yemeyi, çalmayı gayet kolay bir şey gibi gösteriyorlar.Bu arada hem fişi hem mouselerin resmini bim instagram ve mail üzerinden bime gönderdim bakalım satan arkadaş uğraşsın az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReiseReise -- 8 Ocak 2021; 14:6:5 >
-
HP fareyi kullanan var mı almayı düşünüyorum da -
yemişim senin duyarını boş boş konuşmaya devam edin :=)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 8 Ocak 2021; 16:40:35 > -
fırsatı olsa en önden koşacak tipler, gelip burada duyar kasıyor çok iyi
-
Herkesi kendin gibi tahayyül edip düşük ahlâk seviyesine sahip olduğunu varsayman şaşırtmıyor, insan insanın aynasıymış. Ama sana kötü bir haberim var: İnanmak istemesen de -miktardan bağımsız olarak- ahlâkına, karakterine, duruşuna dikkat eden ve bundan ödün vermeyen omurgalı insanlar var.
Eğitimsizliğin, kültürsüzlüğün, cehaletin eyleme geçmesi kadar aşağılayıcı pek az şey vardır, bilgin olsun.
-
Kendi adına konuş kardeşim. 100 TL için siz neler neler yaparsınız. Bu forumdaki insanlar bazen gerçekten korkutuyor beni, bu kadar da olamaz dediğim her posttan sonra gerçektende bir üst seviyesini görüyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X