bak bak tiplere bak |
BİM 13 Ocak Bilgisayar Ekipmanları (8. sayfa)
-
-
Utanacağına sırıtıyor :) Bunlar da yuva kuracak, çoluk çocuk yetiştirecek, anaları babalarına bakacak işte.
İnternet ne güzel şey. Sokakta selâm vermeyeceğin tipleri karşına koyuyor adam yerine. Adam dediysem, lâfın gelişi.
-
dur yeter dayanamıyorum , bu kadar duyar bünyeye zarar tiplere bakar mısın ya
neyse bu kadar duyar yeter arkadaşlar, engellendiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 8 Ocak 2021; 17:1:54 > -
**O yüzden "bazen işe yarar" diye biriyle aranı iyi tutmak, yaptığı iş sebebiyle normalde pas vermeyeceği insanla iletişim geliştirmeye çalışmak acizliktir.**
"normalde pas vermeyeceği"
bu 3 kelime hariç katılıyorum.
Edit : Diğer arkadaşa da katılıyorum insanlarla iyi iletişim kurmak güzel birşey, sevmek sevilmek saymak sayılmak güzeldir.
İki tarafta birbirini yanlış anlıyor bana kalırsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 8 Ocak 2021; 22:13:1 > -
Polosmart ve Linksmart dan uzak durun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ryo41rival 3 alacağınıza indirimlerde 150 tl ye logitech g102 alırsınız daha iyi.
O kulaklığın ederi o zaten o da dolar yüzünden yoksa kaç yıllık kulaklık. Eskiden o paralara siberia alıyorduk v2 alınırdı.
logitech mi, 2 yıla bozuldu bile
-
hangi versiyonuydu prodigy mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ryo41hangi versiyonuydu prodigy mi ?
2 yıl kullandığım g302'de çift tık sorunu olmuştu.
gidip steelseries almıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.2 yıl kullandığım g302'de çift tık sorunu olmuştu.
gidip steelseries almıştım.
Alıntıları Gösterhocam steel seriesinde yandaki pedleri yırtılıyor :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atını Öpen KovboyNe var bunda reis. Bim kasiyerleriyle iyi geçinin her gittiğinizde muhabbet edin kolay gelsin diyin, Adlarını öğrenin, arkadaşlık kurun.bu kadar basit bir olay. Mesela ben 1 tane rival 3 ayırttım. 2 3 güne gidip alacağım. Böyle yapan 1 ton insan var.
Alıntıları Göstersenin gibi uyanık geçinen tipleri ve bu tiplere fırsat veren tipitipleri çok kötü bozmak da bizim işimiz. tabi bunun için sabah sırada olmak gerekiyor. senin gibi uyanık geçinen bir tip bir ürünü ayırtmıştı ilk girenlerden ben biriydim ki nedense hepi topu sadece 5 kişi vardı. alacağım ürünün olmadığını sorduğumda "bizim şubeye gelmedi" yalanına başvurdu çalışan alındı diyemezdi çünkü 5 kişi vardı ve kimse almamıştı. ben de hep ilanı astırıp hem de nasıl şubeye göndertmezler hadi diyelim göndermiyorlar bunun bilgisi neden öncesinden cama asılmaz. tatlı uykumuzu bölüp geldik. şimdi arayım bim müşteri hizmetlerini nasıl oluyor açıklasınlar dedim. aradım bağlandığım esnada depoda gözden kaçmış olabilir bir kontrol et edelim deyip eleman ürünü depodan getirtti. ve kusura bakmayın dikkatimizden kaçmış diye boş laflar etmeye başladı. sözün özü dediğin uyanıklık sadece çok sayıda ürünlerde gelir öyle 1 veya 2 adet gelen ürünlerde sökmez. bu şekilde bim çalışanlarını da zor durumda bırakıyorsunuz. adam sen ve senin gibi tipler geldikçe kaçmaya çalışır. adamın ekmeğiyle oynuyorsunuz o ayıran gerizekalılar da ekmekleriyle oynattıklarından haberleri yok. adam olun insan olun gerçekten ihtiyacınız varsa adam gibi gidin sıraya girin alacağınızı alın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LeftEyeNineArctis 1 piyasaya göre %47, Rival 3 de %38 civarı ucuz, doğru modellere mi bakıyorum ben ya?
normal fiyatı zam geldi sonra normal fiyata satılıyor piyadaya göre ucuz oluyor işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla neden gömülmüş arkadaş bilmiyorum ama bugün baktığım 3-4 Bim'in 1-2 tanesinde mouse vardı. Eğer böyle mağazada iken aldıysa sorun değil de sırf kendi için stoğa sokulmuşsa sıkıntı. Bu arada isteyen olursa konum da verebilirim, Anadolu yakasında.
-
13'ünü bekliyordum. Yarın gidip bakacağım. Daha gelmedi derlerse tamam da geldi bitti denirse olay çıkarıcam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kovalenko13'ünü bekliyordum. Yarın gidip bakacağım. Daha gelmedi derlerse tamam da geldi bitti denirse olay çıkarıcam.
Henüz gelmediğini 13ünde gelip rafa konacağını söylediler. Sadece flash bir iki kulaklık vardı teknolojik olarak.
-
Laptop satılmayacak mi? Bizim burda broşürde hala mevcut ama kendi sitesinde yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telegram da faydalı bir grup. A101 Bim Şok Aktüel ürünlerin güncel olarak paylaşıldığı sayfayı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Home office çalışma için masayı tavsiye eder misiniz? Çok yer kaplamiyor gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mouse bende var tavsiye etmiyorum sağ tuşunda kronik sorun var biraz araştırın görürsünüz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X