7k ya Öneride bulunur musun? Daha iyisi için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİM 13 Ocak Bilgisayar Ekipmanları (5. sayfa)
-
-
3 ay önce Asus tuf gaming gtx1650 olanlar 6 bin liraydı. 2 ay önce 7k idi yorumu öyle yapmıştım lakin 9k fiyat çekenler olmuş şu an ki stokta da yoklar. Pes diyorum piyasaya... Monitor dahil sistem toplayıp bir de bavul alıp gezdirmek lazım artık bu fiyatlar ne böyle
-
Çok uzun senelerdir kullandığım Razer deathadder 2013ü artık emekli etmeyi düşünüyorum SS Rival 3 gözüme çarptı alınır mı ne dersiniz? var mı bi kronik sorunu veya memnun olmayanı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: auysal7k ya Öneride bulunur musun? Daha iyisi için
Alıntıları GösterMonster'ın 1650Ti'ı versiyonu 7800 lira civarında olması lazım. 800 lira fazla ama performans konusunda iki kat fark var neredeyse.
-
Hp de 480 TL iade mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: daquied
Masa sorup duranlar o masaya o kadar para mı vereceksiniz gerçekten. Ben kendim yaptım 300e mal oldu. N11 den masa levhasını alın istediğiniz ölçüde. Ayak alın istediğiniz ölçüde. Levhayı aldığınız kişiye oval olsun kenarları işte vernik istiyorum vs diyin sağlam satıcılar var. 300 tutar taş gibi masa
EDİT:
Ayak 140 TL:https://urun.n11.com/mobilya-ayaklari/masa-ayagi-metal-ayak-mobilya-ofis-masa-ayagi-5122-P291399988
Ladin plaka 110*70*18 178 TL (ben bu satıcıdan aldım köşelerini oval istiyorum, vernik istiyorum diyebilirsiniz memnuniyetle yardımcı oluyorlar) Başka kalitede plakalarda seçebilirsiniz;
https://urun.n11.com/ahsaplar/ladin-ahsap-plaka-1-sinif-masif-panel-18-30-mm-P404540351Soran arkadaşlar için
-
Mikrofon nasıl acaba ?
-
bim artık eski özelliğini kaybetti satamadıkları ürünleri 3 veya 4 ay sonra tekrar kataloğa koyuyorlar
eskiden spot yapıp satarlardı hey gidi günler hey
-
Çanta hakkında bilgisi olan var mı? Bahar döneminde erasmusa gideceğim,gezerken içine kıyafet doldurmak için kulanmayı düşünüyorum. Uygun olur mu? Yoksa başka önerileriniz var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: YoureGodDamnRight3 ay önce Asus tuf gaming gtx1650 olanlar 6 bin liraydı. 2 ay önce 7k idi yorumu öyle yapmıştım lakin 9k fiyat çekenler olmuş şu an ki stokta da yoklar. Pes diyorum piyasaya... Monitor dahil sistem toplayıp bir de bavul alıp gezdirmek lazım artık bu fiyatlar ne böyle
Laptop almak büyük enayilik bu aralar eğer ciddi miktarda ortada yatan paranız yoksa.
Gerçekten gaming diyebilceğimiz laptoplar 20binden gerçekten gaming diyebilceğimiz kasalar
6binden başlıyor[orta sınıf sistemler] bu çöken ekonomide fiyatlara yetişmek zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 4 Ocak 2021; 17:47:26 >
omen daha güncel, ayrıca 7.1 ve yazılım desteği de var (omen command center) arctis 1'de bunlar yok -
ayrıca bimde stok bulamama durumu var iptal edersen boşuna zarar edersin omenin fiyatı da normalde 600 lira -
O laptopa o parayı verene kadar monitörlü güzel bir oyuncu kasası toplanır
-
ben de seninle aynı durumdayım omen'e güvenmeye karar verdim -
Bana göre rival 3 ve arctis 1 alınabilir. Masa çok dandik duruyor, alınmaz. Diğer kulaklıklara bakmayın bile. Tablet hakkında bir fikrim yok maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: themir1905
Bana göre rival 3 ve arctis 1 alınabilir. Masa çok dandik duruyor, alınmaz. Diğer kulaklıklara bakmayın bile. Tablet hakkında bir fikrim yok maalesef.Masa tam tersine güzel duruyor o fiyata göre ama gerçekten güzelmidir bilemiyorum
Arkadaşlar rival 3 mousenin macrosunu daha önce kullananlara bir sorum olacak. Aynı anda iki farklı tuşta aktif makro kullanılıyor mu? Yoksa ikinci macroyu aktif ettiğimizde ilk macro duruyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: daquied
Masa sorup duranlar o masaya o kadar para mı vereceksiniz gerçekten. Ben kendim yaptım 300e mal oldu. N11 den masa levhasını alın istediğiniz ölçüde. Ayak alın istediğiniz ölçüde. Levhayı aldığınız kişiye oval olsun kenarları işte vernik istiyorum vs diyin sağlam satıcılar var. 300 tutar taş gibi masa
EDİT:
Ayak 140 TL:https://urun.n11.com/mobilya-ayaklari/masa-ayagi-metal-ayak-mobilya-ofis-masa-ayagi-5122-P291399988
Ladin plaka 110*70*18 178 TL (ben bu satıcıdan aldım köşelerini oval istiyorum, vernik istiyorum diyebilirsiniz memnuniyetle yardımcı oluyorlar) Başka kalitede plakalarda seçebilirsiniz;
https://urun.n11.com/ahsaplar/ladin-ahsap-plaka-1-sinif-masif-panel-18-30-mm-P404540351Süper
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X