Şimdi Ara

BİM AKTÜEL 17 ARALIK BRUT 100 ML PARFÜM 29,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bime aktüel ürünlerde brüt parfüm geliyor 29,90 a. Orjinal midir? Daha önceki senelerde de gelmişti. Ama o zamanlar 34,90, 44,90 a falan gelmişti.

Kokusu nasıl kullanan varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gençliğinizdeki madalyon brüt ile hiç alakası yok bunun.küfür yerdik biz toplu taşımada öyle kokardı şimdikiler kolonya gibi bile değil çünkü avrupa birliği gibi kurumlar parfümde o yasak bu yasak diyip durdukları için ve yasak olmayanların da maliyeti fırladığı için formülü değişe değişe parfüm aromalı su oldu.sadece brüt değil şu an neredeyse bütün parfümlerde durum bu.300 400 lira verince eskinin bi fahrenheit'i gibi ortalığı yıkacağınızı zannetmeyin.
    Orjinaldir. N11'dende alıyorum yunanca yazılı olanı, unilever gr tarafından üretildiği yazıyor. Bu fiyata yakın alabildik 11.11de ama bime gelmişken bir kutu daha alır koyarım kenara. 37 yaşındayım benim favori parfümüm. Bekarı bilmem ama evli 35+ erkeklere hitap eden bir parfüm. Zamanında babamızın brütünden otlanırdık, çocukluktan kalma alışkanlık yaptı. Zaten çok retro takılan bir adamım, başka parfüm sevemedim. Merak eden varsa bu fiyata denesin.
  • Gençlik yıllarımın parfümleri
    1-yeşil brüt
    2- caldion

Bizim eserkozmetiğin parfümlerini tercih ederim

• Kokusu nasıl brüt hangi yasa hitap eder ben 32 yaşındayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

Kokusu nasıl brüt hangi yasa hitap eder ben 32 yaşındayım
    Bence güzel hocam ama sen beğenmeyebilirsin. Göreceli konular bu işler.

• Orjinaldir. N11'dende alıyorum yunanca yazılı olanı, unilever gr tarafından üretildiği yazıyor. Bu fiyata yakın alabildik 11.11de ama bime gelmişken bir kutu daha alır koyarım kenara. 37 yaşındayım benim favori parfümüm. Bekarı bilmem ama evli 35+ erkeklere hitap eden bir parfüm. Zamanında babamızın brütünden otlanırdık, çocukluktan kalma alışkanlık yaptı. Zaten çok retro takılan bir adamım, başka parfüm sevemedim. Merak eden varsa bu fiyata denesin.
  • gençliğinizdeki madalyon brüt ile hiç alakası yok bunun.küfür yerdik biz toplu taşımada öyle kokardı şimdikiler kolonya gibi bile değil çünkü avrupa birliği gibi kurumlar parfümde o yasak bu yasak diyip durdukları için ve yasak olmayanların da maliyeti fırladığı için formülü değişe değişe parfüm aromalı su oldu.sadece brüt değil şu an neredeyse bütün parfümlerde durum bu.300 400 lira verince eskinin bi fahrenheit'i gibi ortalığı yıkacağınızı zannetmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

Orjinaldir. N11'dende alıyorum yunanca yazılı olanı, unilever gr tarafından üretildiği yazıyor. Bu fiyata yakın alabildik 11.11de ama bime gelmişken bir kutu daha alır koyarım kenara. 37 yaşındayım benim favori parfümüm. Bekarı bilmem ama evli 35+ erkeklere hitap eden bir parfüm. Zamanında babamızın brütünden otlanırdık, çocukluktan kalma alışkanlık yaptı. Zaten çok retro takılan bir adamım, başka parfüm sevemedim. Merak eden varsa bu fiyata denesin.
    Hocam kalıcılığı kaç saat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngiltereden 7 paunda alıyordum.

Yeşil olanını tercih edin. 30+ için tatlı bir kokusu var.
    Boyundan öpülüyorsanız mutlaka alın derim

Trendyol morhipo vs bu fiyatlara satılıyor zaten.

Kalıcılık 3-4 saat civarı diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

İngiltereden 7 paunda alıyordum.

Yeşil olanını tercih edin. 30+ için tatlı bir kokusu var.
    Boyundan öpülüyorsanız mutlaka alın derim

Trendyol morhipo vs bu fiyatlara satılıyor zaten.

Kalıcılık 3-4 saat civarı diyeyim.
    Hocam su an internette 39 40 dan aşağı yok. Watsons da da 45 lira

• Beklemye gerek yok morhipo aynı fiyata satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 12 Aralık 2019; 9:56:56 >

• Vaay gençliğimin berber kolonyası... Evet yanlış duymadınız, eskiden iyi berberlerde sağlam! müşterilere bu koku sıkılırdı.

Bir de çam ağacı vardı adı neydi Pinto muydu neydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 12 Aralık 2019; 9:59:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brut mu net mi?

Tamam tamam,iğrenç olduğunun farkındayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

Hocam kalıcılığı kaç saat

Alıntıları Göster
    çok kalıcı değil. Kalıcı olması için gün içerisinde tazelemek yada dozajı arttırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Vaay gençliğimin berber kolonyası... Evet yanlış duymadınız, eskiden iyi berberlerde sağlam! müşterilere bu koku sıkılırdı.

Bir de çam ağacı vardı adı neydi Pinto muydu neydi...
    Doğru, sosyetik berberlerde bahşiş verirseniz aşağıdaki losyonundan kullanırlardı. Kolonya diye aklınızda kalan bu olmalı.

Esas olarak madalyonlu şişe parfümü bize ya Almanyadaki akrabalardan gelirdi ya ykmden alırdık babama. Özel günler dışında zaten kullanılmazdı.
    Sahteside en çok yapılan parfümlerden biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batistuta -- 12 Aralık 2019; 11:25:55 >

• brüt baba parfümü 35 yaş üstü içi iyidir güzel de kokar saçma sapan,mide bulandıran açık parfüm yerine bunları alın daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal midir hocam ?

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Eskilerin efso kokuları : Pino Old Spice ve Brut.Babalar gününde hediye diye alınırdı.Yine satılıyor şu aralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ixsmail

Orijinal midir hocam ?
    Morhipo bim gibi kurumsal firmalar sahte urun satmaz bence

• Zevk meselesi tabi ama alıp bir iki kere kullanıp çöpe atmıştım
  • Türkiye de satılan brüt parfüm hangi ülkede üretiyor. Bim ülkerin ürettiği çakma godiva getirmişti bir baktım üretici biskot bisküvi yazıyor. Yemin ediyorm godiva çikolatadan soğudum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.