< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ya al kardesim sende kurtul bizde..5 gun once konu acmisin hala yok alammi yok orjinalmi.alti üstü 29 tl icin kivranma.al daa hemde efso koku hem brut..
|
gençliğinizdeki madalyon brüt ile hiç alakası yok bunun.küfür yerdik biz toplu taşımada öyle kokardı şimdikiler kolonya gibi bile değil çünkü avrupa birliği gibi kurumlar parfümde o yasak bu yasak diyip durdukları için ve yasak olmayanların da maliyeti fırladığı için formülü değişe değişe parfüm aromalı su oldu.sadece brüt değil şu an neredeyse bütün parfümlerde durum bu.300 400 lira verince eskinin bi fahrenheit'i gibi ortalığı yıkacağınızı zannetmeyin.
|
Eskilerin efso kokuları : Pino Old Spice ve Brut.Babalar gününde hediye diye alınırdı.Yine satılıyor şu aralar.
![]() |
Orjinaldir. N11'dende alıyorum yunanca yazılı olanı, unilever gr tarafından üretildiği yazıyor. Bu fiyata yakın alabildik 11.11de ama bime gelmişken bir kutu daha alır koyarım kenara. 37 yaşındayım benim favori parfümüm. Bekarı bilmem ama evli 35+ erkeklere hitap eden bir parfüm. Zamanında babamızın brütünden otlanırdık, çocukluktan kalma alışkanlık yaptı. Zaten çok retro takılan bir adamım, başka parfüm sevemedim. Merak eden varsa bu fiyata denesin.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 12 Aralık 2019; 9:56:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 12 Aralık 2019; 9:59:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|