Bimcell'den şöyle bir mesaj geldi : 2019 yılında devlete sizin adınıza ödenmiş olan telsiz kullanım ücretinin tarafınızdan tahsil edilemeyen 22TL'lik kısmına iliskin borç bilgileriniz numaranızı taşıdığınız işletmeyice bildirilecektir
Geçen gittim Turkcell'e ve bir borç gözükmedi numarada. Ben bu parayı nasıl ödeyeceğim, kontörden de bir azalma olmadı hala?
Turkcell'e bildirilecek,Turkcell nasîl tahsil edilecegine karar verir. Zaten bu 22 TL'nin çoğu gelecek aylar için. Aynı anda hem Turkcell hem Bim aynı ayların telsiz kullanım ücretini alamaz. 22 TL içinde geçmiş ayın borcu varsa birden çeker eğer sisteme girilirse. Geçmiş aylardan en fazla 2 ay yani 4.64 tl borcun var,2 ayı Bimcell almış sanırım.Gerisi bu senenin gelecek ayları. Turkcell onu almaya karar verirse birden degil her ay kullandikca taksit taksit alır. *100# yapıpara sıra t.k.ücreti borcu var mı kontrol edebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sağol hocam ozaman ben bekliyorum turkcellden çekmelerini. Şeyden korktum borcu ödemeyi unutup zamanla faize falan biner diye @Mobil Uzman
Bugün bu ayın mesajı geldi, 2.32tl aldılar. Şu 22tl'yide alırlar biran önce umarım @Mobil Uzman