Bildirim
Bime Gelen Telefon Casper V3[SS]
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Legend.
çöp
Niye çöp olsun ki hocam? 500 TL gibi bir fiyata gayet iyi bir donanımı var. -
vay be artık çoğu telefon android 5.0 la geliyor donanımı eski bile olsa -
çöp kutusu bile kabul etmez bunu
Batarya gerçekten 2800 mah ise alınır.
F/P
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya için bile alınır.. -
Çöp diyenlerin kendi çöp.
Buna en yakın Sony e4 var piyasada aynı fiyatlarda, bu tipi ve ön kamerasıyla daha iyi -
Telefon büyük ihtimal bu yeni çıkmış galiba herhangi bir video bulamadım
http://www.micromaxinfo.com/mobiles/smartphones/canvas/canvas-selfie-lens-q345
edit: Başka Marka ile video incelemesini buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 9 Temmuz 2015; 14:45:54 >
-
Arkadaşlar çöp diyenlerın olayi marka antipatisimi yoksa urunu kullandilarmi onyargilari yikin biraz yada susun 2800 Mah Android 5 quad 5 inc 720 o ekran(2800 ucurur) sd destekliyor 8 e 5 kamera daha ne olsun fakat cihazı elime falan anlamadığım icin malzeme kalitesi kalite hissi vs bilgim yok onun icin konu actim.
Malzeme kalitesi iyiyse F/P
Kardesim telefon yeni cikti. Bim tanitim amaciyla ucuza satiyor. 2 ay sobra telefonun fiyati en az 650 Tl olur. Bu donanima bu fiyat cok cok iyi. Casper telefon kullanan arkadasim bar via 8 cok iyi telefonlari var casperin. burdaki yorumlara bakma sen dusunmeden al. tabi kalirsa :). bende alicam. Bu arada casper musteri hizmetleriyle konustum. bilgiler oradan. yeni telefon piyasada yok sadece bimde var. 14 temmuzda bimin onunde sabahlamis vaziyette olucam :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hizdikim1
Kardesim telefon yeni cikti. Bim tanitim amaciyla ucuza satiyor. 2 ay sobra telefonun fiyati en az 650 Tl olur. Bu donanima bu fiyat cok cok iyi. Casper telefon kullanan arkadasim bar via 8 cok iyi telefonlari var casperin. burdaki yorumlara bakma sen dusunmeden al. tabi kalirsa :). bende alicam. Bu arada casper musteri hizmetleriyle konustum. bilgiler oradan. yeni telefon piyasada yok sadece bimde var. 14 temmuzda bimin onunde sabahlamis vaziyette olucam :)
650 -
Telefonun ederi 300tl, bir kuruş fazla değil....
499tlye bari o 6582'nin güncellenmiş hali 6732 ile gelse derim ki, mtk6732 yeni nesil giriş seviyesi 64bit 4g destekli işlemci üstüne 1gb ram+8gb bellek eyvallah, bu fiyat olur ama; bu özelliklerle yazık paranıza almayın neredeyse 3 senelik teknolojiyi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 12 Temmuz 2015; 6:09:19 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- infinix zero 40 5g
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- numaranıza sms gönderemiyoruz whatsapp
- infinix note 40 pro yorumlar
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- bu uygulama android"in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz
- snapdragon 680
- telefonu webcam olarak kullanma
- samsung a70 ne zaman çıktı
- deprem güvenlik bilgileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X